Vestel'den Yerli Üretime Destek Talebi - Son Dakika
Güncel

Vestel'den Yerli Üretime Destek Talebi

Vestel\'den Yerli Üretime Destek Talebi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Vestel CEO'su Turan Erdoğan, yerli üretimin desteklenmesini istedi.

24.12.2015 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Vestel CEO'su Turan Erdoğan, yerli üretimin desteklenmesini istedi.

Vestel CEO'su Turan Erdoğan, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Baki Kılıç ve Meclis Başkan Yardımcısı Gültekin Aşçı da yer aldı.

Vestel'in kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü akıllı telefonu Venüs 3'ten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil'e hediye eden Vestel CEO'su Turan Erdoğan, Venüs 3'ün özellikleri hakkında bilgi vererek, yerli üretimin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Vestel'in yaptıkları ile her zaman gurur duyduklarını belirten Başkan Adnan Erbil, "Vestel Türkiye'nin bir numaralı teknoloji devi oldu. Yeniliklerin öncüsü. Vestel'in başarıları bizlerin her zaman göğsünü kabartıyor. Böyle bir dev markanın Manisa'da üretim yapması bizler için ayrı bir övünç kaynağıdır. Yerli üretim mutlaka desteklenmeli ve teşvik edilmelidir. Bu konuda kurum olarak üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırız" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vestel'den Yerli Üretime Destek Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement