Vestel, Kendi Çağrı Merkezini Kurdu - Son Dakika
Güncel

Vestel, Kendi Çağrı Merkezini Kurdu

Vestel, Kendi Çağrı Merkezini Kurdu

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR- İlker KILAÇASLANMANİSA, (DHA) - VESTEL, çözüm ortağı firmalardan aldığı çağrı merkezi hizmetini, Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü çatısı altında, Manisa'daki Vestel City'ye taşıdı.

03.04.2014 16:56

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR- İlker KILAÇASLANMANİSA, (DHA) - VESTEL, çözüm ortağı firmalardan aldığı çağrı merkezi hizmetini, Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü çatısı altında, Manisa'daki Vestel City'ye taşıdı.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Vestel City'deki yeni Çağrı Merkezi, Manisa ve çevre illerden çoğunluğu kadın 200 kişiye istihdam sağladı. Çağrı Merkezi'ndeki çalışan sayısının 2014 sonuna kadar 400'e çıkarılacağı belirtildi. Her alanda operasyonel mükemmelliğe ulaşarak maksimum müşteri memnuniyeti sağlamayı amaçladıklarını belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzü 2012 yılının sonunda kurduk. O günden bugüne müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik projelerimize 20 milyon TL yatırım yaptık. Yatırımlarımızda en büyük payı bilgi teknolojileri alanında yaptığımız yenilikler aldı. Bununla birlikte kendi bünyemize aldığımız Çağrı Merkezi, sektörde ilk kez Vestel tarafından hayata geçirilen Merkez Servis yapılanması en önemli projelerimiz oldu. Bu projelerle, müşteri hizmetleri alanında çalışan personel sayımızı bir yılda 90'dan 450'ye çıkarttık. Önümüzdeki günlerde Çağrı Merkezimizin çalışan sayısındaki artışla birlikte kadromuz 650 kişiye ulaşacak dedi.

2014 SONUNDA 7 KATINA ÇIKACAK

İletişim ve Çözüm merkezinden oluşan Çağrı Merkezi'nin Vestel City'e taşınmasıyla birlikte Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün istihdam kapasitesinin 2014 sonunda 7 katına yükseleceğine dikkat çeken Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Tarkan Tekcan, 15 merkez servis ile birlikte yetkili servis eğitimlerini iki katına çıkardıklarını belirterek yedek parça taleplerinin 24 saat içinde kargoya verildiğini vurguladı. Merkez servis yapılanmasıyla sektörde bir ilke imza attıklarını belirten Tekcan, Merkez servis yapılanması sayesinde müşterilerimize daha hızlı satış sonrası hizmet sunmak ve çözüme giden yolu kısaltmak yönünde büyük bir başarıya imza attık. Yedek parça depomuzu Vestel City'deki yeni lokasyonuna taşıyarak kapasite ve stok taşıma miktarlarımızı artırdık. Yedek parça taleplerinin yüzde 99'unu 24 saat içinde kargoya veriyoruz diye konuştu.

2013 YILINDA YÜZDE 30 CİRO ARTIŞI

Vestel'in müşteri hizmetlerindeki atılımının pazarlama faaliyetlerine de olumlu yansıdığını belirten Vestel Şirketler Grubu Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, Biz de pazarlama ekibi olarak Vestel mağazalarının çehre ve teşhirlerini yenileyerek satış sırasındaki müşteri memnuniyetine yatırım yaptık. Böylece satış öncesi ve sonrasında yarattığımız olumlu algı pazarlama faaliyetlerimize son derece iyi yansıdı. 2013 yılında toplam ciromuzda yüzde 30 artış elde ettik. Bu artışta satış öncesi ve sonrasında elde ettiğimiz müşteri memnuniyetinin önemli etkisi var diye konuştu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vestel, Kendi Çağrı Merkezini Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement