Yalova'da Sarıkamış Şehitleri Unutulmadı - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Sarıkamış Şehitleri Unutulmadı

Yalova\'da Sarıkamış Şehitleri Unutulmadı

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Sarıkamış Harekatı'nda donarak şehit düşen 60 bin Mehmetçik için bir yürüyüş gerçekleştirdi.

04.01.2015 15:00

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Sarıkamış Harekatı'nda donarak şehit düşen 60 bin Mehmetçik için bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Sarıkamış şehitleri düzenlediği yürüyüş Atatürk Spor Salonu'nun önünden başladı. Spor Caddesi, Gazipaşa Caddesi güzergahını izleyerek Cumhuriyet Meydanı'na yürüyen ve ellerinde Türk bayrakları taşıyan grup, şehit askerler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve ardından dua etti.

Yürüyüşe Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Selim Karahan, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. İbrahim Dedecan, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Yılmaz Boz, Yalova Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hüseyin Çiçek ve Yalova Müftüsü Mustafa Üsküplü ve öğrenciler katıldı. - Yalova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Sarıkamış Şehitleri Unutulmadı - Son Dakika


Advertisement