Yaşamını Yitiren Engelliye Otopsi Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Yaşamını Yitiren Engelliye Otopsi Yapılacak

Yaşamını Yitiren Engelliye Otopsi Yapılacak

İzmir'in Tire ilçesinde, evlerinde fenalaşan 35 yaşındaki bedensel engelli Fatih Koyuncu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

24.02.2015 11:06  Güncelleme: 11:08

İzmir'in Tire İlçesi'nde, evlerinde fenalaşan 35 yaşındaki bedensel engelli Fatih Koyuncu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İlaç veya kimyasal bir madde içerek intihar ettiği sanılan Koyuncu'nun kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

Doyranlı Mahallesi'nde, bedensel engelli Fatih Koyuncu, geçen pazar günü saat 19.30 sıralarında ailesi tarafından evlerinde fenalaşmış olarak bulundu. Yakınları, tedirgin davranışlar sergileyen oğullarının bu durumundan şüphelenip, kendisini Ödemiş Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Koyuncu, doktorların müdahalelerine rağmen ertesi gün yaşamını yitirdi. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen ve 1.5 ay önce intihar girişiminde bulunan Koyuncu'nun bu defa da benzer şekilde ilaç veya başka bir kimyasal madde içmiş olabileceği belirtildi. Koyuncu'nun cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurmu Morgu'na gönderildi. Koyuncu'nun ölümü yakınlarını yasa boğarken, jandarma soruşturma başlattı. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşamını Yitiren Engelliye Otopsi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement