Yaşlı Yaşam Evi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Yaşam Evi Açıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Açılıştan detay Vali Yardımcısı Salih Gürhan'ın konuşması Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu'nun konuşması Muğla'nın ikinci yaşlı yaşam evi, Seydikemer ilçesinde düzenlenen törenle açıldı.

02.04.2016 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Açılıştan detay

Vali Yardımcısı Salih Gürhan'ın konuşması

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu'nun konuşması Muğla'nın ikinci yaşlı yaşam evi, Seydikemer ilçesinde düzenlenen törenle açıldı.

Elin Elimde Derneği'nin katkılarıyla, Genişburnu Mahallesi'nde yapılan açılışa, Muğla Valisi Amir Çiçek'in eşi Hülya Çiçek, Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Belediye Başkanı Yakup Otgöz, kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Vali Yardımcısı Salih Gürhan, yaşlıların millete emanet olduğunu, onları her zaman baş tacı ettiklerini söyledi.

Yaşlılara sahip çıkarak, sorunlarıyla çok yakından ilgilenmeye çalıştıklarını belirten Gürhan, "Bize emanet edilen yaşlıları her fırsatta korumamız kollamamız lazım. Onlar milletimizin hafızası, tarihidir. Onların tecrübelerinden bilgilerinden gördüklerinden yararlanmaya çalışıyoruz. Onlarla vefat ettikten sonra değil, yaşarken birlikte olmak istiyoruz." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürü Ali Akkuzu ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın son dönemde çok güzel projelere imza attığını anlattı.

Yaşlı yaşam evlerinde, yaşlıların bir arada kaldığını ve komşularıyla iç içe yaşamalarını sağladıklarını ifade eden Akkuzu, "Böylece yaşlılar sosyal hayatın içerisinde ve ev ortamında yaşıyorlar. Bakanlığın 40. Muğla'nın ikinci yaşam evi. Elin Elimde Derneği'nin ise Türkiye'de açmış olduğu ilk yaşlı yaşam evi. Burada 6 yaşlımız komşularıyla birlikte yaşayacak. Yaşlılarımıza sağlıklı, mutlu, umutu, güzel günler diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından, törenle yaşlı yaşam evinin açılışı yapıldı ve protokol üyeleri evi gezdi.

Yaşlı Yaşam Evi Açıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaşlı Yaşam Evi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement