Avrupa'da 1991 yılından bu yana yatırımcı ilişkilerinde mükemmeliyeti teşvik etmek ve tescillemek amacıyla yapılan ve Türkiye'de uygulamaların gelişmesi için de teşvik edilen IR Magazine Avrupa 2014 Yatırımcı İlişkileri ödüllerinin sahipleri açıklandı.
Avrupa çapında 700 analist ve kurumsal yatırımcının katılımıyla yapılan araştırma sonucunda 32 dalda ödüller verildi. Anket sonuçlarına göre, en iyi ülke uygulamalarında Türkiye'den Turkcell birinci seçildi. Turkcell'i Garanti Bankası, Coca-Cola İcecek, Türk Telekom ve Türk Hava Yolları izledi.
IR Magazine CEO'su ve kurucu editörü Janet Dignan, sonuçlara ilişkin olarak; "IR Magazine'in 26 yıl önce ilk yayınlanmasından bugüne yatırımcı ilişkilerinde çok büyük değişime tanık olduk ve ödül töreninde dağıtılan ödüller Avrupa'da gittikçe yükselen standardın bir kanıtıdır." dedi.
Son Dakika › Güncel › Yatırımcı Ilişkilerinde En Iyiler Açıklanmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.