Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı dün düzenlenen Siyaset Akademisi'ne katıldı.
GAP Tarımsal Eğitim Merkezi'nde (GAPTEM) düzenlenen 17. Dönem Siyaset Akademisi'ne dün bir dizi temaslarda bulunmak üzere Urfa'ya geşlen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı katıldı. Yazıcı'nın yanı sıra Siyaset Akademisi'ne AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ve kursiyerler katıldı.
YAZICI: KİMSE AĞLAMADI, KAN AKMADI
Siyaset Akademisinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı teröre değinerek, "Türkiye 30 yılı aşkın bir süredir terörle mücadele ediyor. Bizden önceki hükümetler de mücadele etti ama terör bitmedi ve devam etti. Dağ kadrosuna katılımlar devam etti. Farklı bir bakış ortaya koyalım, dünya örneklerine bakalım dedik, bir süreç başlattık. İki buçuk yılı aşkın bir süre gerçekten kimse ağlamadı, kan akmadı. Büyük bir risk aldık" dedi. Yapılan konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Beyazgül, Yazıcı'ya bir plaket takdim etti. Yazıcı akşam saatlerinde kentten ayrıldı. (Kaynak: Gazete İpekyol)
Son Dakika › Güncel › Yazıcı: Dağ Kadrosuna Katılanlar Devam Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.