Yeni Yıla Sağlıklı Girmek İsteyenler Buraya! - Son Dakika
Güncel

Yeni Yıla Sağlıklı Girmek İsteyenler Buraya!

Yeni Yıla Sağlıklı Girmek İsteyenler Buraya!

Sağlık ürünlerinin Sanal Marketi "www.saglikkapinizda.com" un Yılbaşına Özel Kampanyası başladı.

24.12.2012 12:08

Türkiye'nin En Büyük Sağlık Ürünleri Marketi olma amacını taşıyan www.saglikkapinizda.com'dan 14 Aralık itibariyle yapacağınız 99 TL üzeri alışverişlerde birbirinden farklı yılbaşı hediyeleri sizleri bekliyor olacak.

Vitaminler, bebek ürünleri, kozmetikler, anne ve hamile sağlığı, zayıflama, saç bakım ürünleri ve medikal ekipmanlar gibi 35 farklı kategoride 3000'ün üzerinde ürün sunan www.saglikkapinizda.com, 14 Aralık itibariyle yılbaşına yönelik çok özel bir kampanya başlattı.

www.saglikkapinizda.com'un yılbaşına özel kampanyasında, 99 TL üzerinde yapılan tüm alışverişlerde 10 TL değerinde hediye çeki ve 75 ml'lik Nivea el ve vücut kremine ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Üstelik tüm bu hediyeleri kargo ücreti ödemeden kazanabilirsiniz.

Türkiye'nin en kapsamlı sağlık ürünleri marketi olma yolunda ilerleyen www.saglikkapinizda.com, tüm yaş grupları için, 400'ü aşkın marka ile 3000'in üzerinde sağlık ürününü tüketiciler ile buluşturmaya devam ediyor.

Sitede ürün satışı dışında, sağlık konularında kullanışlı tavsiyeler ve bilgilendirici makalelere de kolayca ulaşabilirsiniz. Türkiye'nin her yerine en fazla 2-3 iş günü içerisinde gönderim yapan www.saglikkapinizda.com , 89 TL ve üzeri tüm siparişlerde kargo ücreti de almıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yıla Sağlıklı Girmek İsteyenler Buraya! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement