Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Karada alınan güvenlik önlemlerinin yanı sıra denizde de 4 tane savaş gemisi olduğu görülüyor.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde güvenlik önlemleri de en üst seviyede uygulanıyor.
Yenikapı sahilinde sahil güvenlik ekiplerinin dışında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait 4 tane savaş gemisi hazır tutuluyor. Güvenlik gerekçesiyle tutuldukları öğrenilen savaş gemilerinin yanı sıra herhangi bir olumsuzluğa karşı kıyıda özel harekat polisleri de nöbet tutuyor. - İSTANBUL
Son Dakika › Güncel › Yenikapı Sahilinde Savaş Gemileri - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?