Mustafa Akaydın: Halkın CHP'ye İlgisini Sezinliyoruz - Son Dakika
Güncel

Mustafa Akaydın: Halkın CHP'ye İlgisini Sezinliyoruz

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Akaydın, "Halkın CHP'ye ilgisini sezinliyoruz." dedi.

25.01.2014 19:56  Güncelleme: 20:57

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Akaydın, "Halkın CHP'ye ilgisini sezinliyoruz. Diyorlar ki 'Siz düzgün adamsınız'. Ziyaretlerin özeti bu ve biz de bundan gurur duyuyoruz" dedi.

Akaydın, seçim çalışmaları kapsamında Alanya'ya geldi. İki günlük ziyaretin ilk gününde esnaf ziyareti gerçekleştiren Akaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni dönemde esnafa daha çok sahip çıkacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Yasası ile Alanya'da ilk seçim çalışmasını gerçekleştirdiğini kaydeden Akaydın, ziyaretlerin CHP ve adayları adına son derece olumlu geçtiğini belirtti. Alanya halkında

CHP'ye bir eğilim olduğunu belirten Akaydın, "Halkın CHP'ye ilgisini sezinliyoruz. Diyorlar ki 'Siz düzgün adamsınız'. Ziyaretlerin özeti bu ve biz de bundan gurur duyuyoruz" dedi.

Alanya'ya daha sık geleceğini ifade eden Akaydın, büyükşehirin en büyük ilçesi olması ve 250 bin civarında nüfusuyla Alanya'nın seçimde çok önemli olduğunu vurguladı.

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş ise CHP olarak seçimi kazanacağına inandığını söyledi. Türktaş, 1 Nisan'da bunu halka göstereceklerini kaydederek, "Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile çalışmalarımız sürecek. Halkımızın desteğiyle seçim sürecinden başarılı sonuçlar alacağız" diye konuştu.

Mustafa Akaydın: Halkın CHP\'ye İlgisini Sezinliyoruz
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mustafa Akaydın: Halkın CHP'ye İlgisini Sezinliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement