Yerinde Dönüşüm Projesine 100 Bin Başvuru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yerinde Dönüşüm Projesine 100 Bin Başvuru

Yerinde Dönüşüm Projesine 100 Bin Başvuru
25.07.2023 17:33

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Deprem bölgesindeki şehirlerimizi yeniden ayağa kaldıracak 'Yerinde Dönüşüm' projemize sekizinci günde başvuru sayısı 100 bini buldu.' ifadesini kullandı. Başvuruların 86 bin 833'ü konut ve 13 bin 167'si iş yeri şeklinde gerçekleşti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Deprem bölgesindeki şehirlerimizi yeniden ayağa kaldıracak 'Yerinde Dönüşüm' projemize sekizinci günde başvuru sayısı 100 bini buldu." ifadesini kullandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından "Yerinde Dönüşüm" projesinin güncel rakamlarına dair paylaşımda bulundu.

Özhaseki, açıklamasında şunları kaydetti:

"Deprem bölgesindeki şehirlerimizi yeniden ayağa kaldıracak 'Yerinde Dönüşüm' projemize sekizinci günde başvuru sayısı 100 bini buldu. Bu müracaatların 86 bin 833'ü konut ve 13 bin 167'si iş yeri şeklinde gerçekleşti. Her daim yanımızda olup bizlere güvenini gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz bir ve beraberiz. Şehirlerimizi güvenli bir şekilde inşa ederek eski canlılığına hep birlikte kavuşturacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yerinde Dönüşüm Projesine 100 Bin Başvuru - Son Dakika


Advertisement