Yılbaşı Hindilerini Taşıyan Kamyon Devrildi: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yılbaşı Hindilerini Taşıyan Kamyon Devrildi: 3 Yaralı

Yılbaşı Hindilerini Taşıyan Kamyon Devrildi: 3 Yaralı

Bolu'da, kümesten alınarak kesim için tesise götürülen hindilerin bulunduğu kamyonun devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

09.12.2014 17:59

Bolu'da, kümesten alınarak kesim için tesise götürülen hindilerin bulunduğu kamyonun devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Sıkışan sürücünün kurtarılmasının ardından itfaiye ekipleri kasada sıkışan hindileri çıkarmak için elektrikli makas ile kasayı açarken, kümes çalışanları yılbaşı için kesilecek hindileri başka bir araca taşıdı.

Kaza saat 15.45 sıralarında, Bolu ile Mudurnu arasındaki yolun Hanyeri mevkiinde meydana geldi. Bolu yönüne giden Ersin Koymat yönetimindeki 14 AH 892 plakalı kamyon yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Ersin Koymat yan yatan aracın altında sıkışırken, araçta bulunan Yusuf Parlak ve Aydın Ceylan araçtan güçlükle çıktı. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kaza kırım ekibi Ersin Koymat'ı aracın altından çıkardı. Kazada ağır yaralanan Ersin Koymat ile hafif yaralanan Yusuf Parlak ve Aydın Ceylan, 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldıkları İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yılbaşı için kümesten alınarak kesim için tesise götürülen 192 hindi devrilen kamyonun kasasında sıkıştı. İtfaiye ekibi elektrikli makasla kamyonun kasasını açarken, kazayı haber alarak gelen kümes çalışanları hindileri yolun kenarına taşıdı. Hindiler daha sonra entegre tesisine gönderilmek için olay yerine gelen başka bir kamyona yüklendi.

Kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yılbaşı Hindilerini Taşıyan Kamyon Devrildi: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement