Yıldız Oyuncular Miniklerle Beraber - Son Dakika
Güncel

Yıldız Oyuncular Miniklerle Beraber

Yıldız Oyuncular Miniklerle Beraber

Galatasaray Medıcal Park'ın Yıldız Basketbolcuları 23 Nisan kutlamalarında çocuklarla bir araya geldi.

21.04.2012 10:27

Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlediği etkinlikte Galatasaray Medical Park basketbol takımının yıldız oyuncuları Ender Arslan, Preston Shumpert, Jaka Lakovıc, Yasemen Saylar ve Ayşe Cora geleceğin doktor adayları çocuklarla bir araya geldi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte doktor önlüklerini giyip, steteskopları boyunlarına takan minikler Galatasaraylı oyuncuları muayene ettiler.

Galatasaray Medical Park Basketbol takımının yıldız oyuncuları Ender Arslan, Preston Shumpert, Jaka Lakovic, Yasemen Saylar ve Ayşe Cora 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında doktor olmak isteyen çocuklarla bir araya geldi. Yıldız basketbolcuları başarı dileklerinin yazılı olduğu pankart eşliğinde karşılayan çocuklar, o güne özel doktor önlüğü giyip, steteskop takarak Galatasaraylı oyuncuları muayene ettiler. Sporcularla çocukların eğlenceli anlar yaşadığı muayenenin ardından, Medical Park Bahçelievler Hastanesi Başhekimi Dr. Orçun Okur koltuğunu çocuklara bıraktı.

"ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN TEMİNATI"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde çocuklarla bir araya gelmekten ötürü çok mutlu olduklarını ifade eden Galatasaraylı sporcular,  çocuklarla birlikte çok keyifli anlar yaşadıklarını söylediler.

Medical Park Bahçelievler Hastanesi Genel Müdürü Mehmet Hızarcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, kendilerine bayram armağan edilen çocuklarla birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Hızarcı, "Öncelikle böyle bir günde bizleri ve çocukları yalnız bırakmayan Galatasaray Medical Park basketbol takımı oyuncularına teşekkür ediyorum. Hem canayakın, hem başarılı basketbolcuları görünce çocukların, hekimlik değilde basketbolcu olmaya karar vereceklerini düşünüyorum.Atatürk'ün amağan ettiği tek çocuk bayramında hem sporun, hem sağlığın ilişkilendirildiği böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Buradan tüm basketbolcularımıza başarılar diliyorum. Burada  Bayramları daha anlamlı kılmak için benzer etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Tüm ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım" dedi.

Medical Park Bahçelievler Hastanesi Başhekimi Dr. Orçun Okur ise "Geleceğimizin teminatı çocuklardır. Bugün burada geleceğin doktor adaylarını ağırlamaktan gurur duyuyoruz.  Çocuklar beni burada geçmişteki günlerime geri götürdüler. Onlar pırıl pırıl zihinleriyle geleceğimizin teminatı olacaklar. 23 Nisan'ların hep sağlıklı geçmesini temenni ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" diye konuştu.

GELECEĞİN DOKTORLARINDAN BAŞARI DİLEĞİ

Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa koşan Galatasaray Medical Park Erkek basketbol takımı oyuncularına gelecek maçlar için başarılar dileyen minikler, "Geleceğin Doktorları Galatasaray Medical Park'a Şampiyonluk Yolunda Başarılar Diler" yazılı basketbol topunu imzalayarak oyunculara hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldız Oyuncular Miniklerle Beraber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement