YÖK Başkanı Saraç, İranlı Bakan Farhadi ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

YÖK Başkanı Saraç, İranlı Bakan Farhadi ile Görüştü

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç, İran İslam Cumhuriyeti Bilim, Araştırma ve Teknoloji Bakanı Muhammed Farhadi ile bir araya geldi.

26.05.2016 12:38

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç, İran İslam Cumhuriyeti Bilim, Araştırma ve Teknoloji Bakanı Muhammed Farhadi ile bir araya geldi.

Saraç, daveti üzerine Türkiye'ye gelen Farhadi ve beraberindeki heyetle, makamında basına kapalı görüştü.

Görüşmenin ardından heyet, YÖK Yürütme Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmede, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Orhan Uzun da hazır bulundu.

Çalıştay düzenlenecek

Farhadi, YÖK ile bakanlığı arasında 16 Nisan'da imzalanan "Yükseköğretim Alanında Mutabakat Zaptı"nda yer alan hükümlerin hayata geçirilmesi konusunda istişarelerde bulunmak üzere, Saraç tarafından Türkiye'ye davet edildi.

Bakan Farhadi ve Saraç, saat 17.00'de, YÖK tarafından ilk kez düzenlenen "Türkiye-İran İlişkilerinin Gelişiminde Türk Yükseköğretim Sistemindeki İranlı Öğrencilerin Rolü" konulu çalıştaya katılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel YÖK Başkanı Saraç, İranlı Bakan Farhadi ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement