Yönetmen Ataman 'Kuzu'yu Kendi Köyünde Çekiyor - Son Dakika
Güncel

Yönetmen Ataman 'Kuzu'yu Kendi Köyünde Çekiyor

Yönetmen Ataman \'Kuzu\'yu Kendi Köyünde Çekiyor

Ünlü Yönetmen Kutluğ Ataman yeni filmi Kuzu'nun çekimlerini Erzincan'da yapıyor.

13.03.2013 10:32

Ünlü Yönetmen Kutluğ Ataman yeni filmi Kuzu'nun çekimlerini Erzincan'da yapıyor. Başrollerini Nesrin Cavadzade, Cahit Gök ve Emel Keleş'in paylaştığı filmde, Erzincanlı 8 yaşındaki Mert Taştan ile 9 yaşındaki Sıla Cantürk de bulunuyor.

15 Şubat tarihinde başlayan Kuzu'nun çekimleri Kemah ilçesi kırsalında başladı ve ardından merkeze bağlı Sazlıpınar köyünde devam ediyor. Kendi köyünde film çeken ünlü yönetmen Kutluğ Ataman senaryosunu yazdığı ve yönettiği "Kuzu" filminin oldukça iddialı bir yapım olduğunu ifade etti. Başrollerini Nesrin Cavadzade, Cahit Gök ve Emel Keleş'in paylaştığı filmde,

Erzincanlı 8 yaşındaki Mert Taştan ile 9 yaşındaki Sıla Cantürk de bulunuyor.

Erzincan'da yapılacak çekimlerin ardından filmin tamamlanacağını ifade eden Kutluğ Ataman, filmin içleri ısıtan bir hikayesi olacağını belirterek, "2.5 hafta içerisinde çekimlerimiz bitecek. Post prodüksiyon işlemlerinin ardından Eylül-Ekim gibi bitirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

İlk kez "Acı" isimli filmin çekimleri için Erzincan'a geldiğini söyleyen filmin başrol oyuncularından Nesrin Cavadzade, "Erzincan'da bu ikinci deneyimim. Daha önce de hava soğuktu. Bu sefer de çok çetin ama doğal güzellikleri bol olan şartlarda çalıştık" dedi.

Sevilen oyuncu Emel Keleş ise kendisinin de Erzincanlı olduğunu ve filmin çok güzel olacağını söyledi.

1.5 aydır Erzincan'da bulunduğunu ifade eden başrol oyuncularından Cahit Gök ise çok güzel bir senaryoda güzel bir ekiple çalıştıklarını dile getirdi. Gök, "Herkes burada sonuca kilitlenmiş durumda. Ekipte yönetmemizden bütün birimlerin her kadrosu herkes sonuna kadar inanıyor ve bunu işine yansıtıyor. Senaryonun ve rejinin gücü ile çok güzel bir şeyin ortaya çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.

Filmin Erzincanlı çocuk oyuncularından Mert Taştan,

oyunculuğu çok sevdiğini ve ilerde de devam edeceğini söylerken, Sıla Cantürk ise Kutluğ Ataman ile çalışmaktan memnun olduğunu ve oyunculuk yaptığından dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Öte yandan, Erzincan Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Yönetmen Kutluğ Ataman ve filmin başrol oyuncularını sette ziyaret etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yönetmen Ataman 'Kuzu'yu Kendi Köyünde Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement