Yönetmen Yıldız, Katıldığı Programda 'Kadına Şiddete Hayır' Pankartı Açtı - Son Dakika
Güncel

Yönetmen Yıldız, Katıldığı Programda 'Kadına Şiddete Hayır' Pankartı Açtı

Yönetmen Yıldız, Katıldığı Programda \'Kadına Şiddete Hayır\' Pankartı Açtı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde ‘Kariyer Sohbetleri’ programında öğrencilerle bir araya gelen Yapımcı-Yönetmen Hasan Yıldız konuşmasının bir bölümünde ‘Kadına Şiddete Hayır’ pankartı açtı.

12.12.2015 10:39

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde 'Kariyer Sohbetleri' programında öğrencilerle bir araya gelen Yapımcı- Yönetmen Hasan Yıldız konuşmasının bir bölümünde 'Kadına Şiddete Hayır' pankartı açtı. Genç yönetmenin açtığı pankart kız öğrencilerden alkış aldı. Kız öğrenciler slogan atarak Yıldız'a destek verdi.

TRT'de yayınlanan Kripteks isimli yarışma programıyla üniversite gençliğinin gönlünü fetheden Yapımcı-Yönetmen Hasan Yıldız, televizyon programı dışında 'Kariyer Sohbetleri' adını verdiği etkinlik konseptinde gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Hasan Yıldız, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ekonomi Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen organizasyonun konuğu oldu. Hasan Yıldız, bu buluşmada gençleri hem şaşırttı hem de tüm dünyanın sorunu olan kadına yönelik şiddete karşı etkin olmaya çağırdı.

Sohbetlerinde bilgi ve tecrübenin önemini anlatan Yıldız, bilginin evrendeki en pahalı ürün olduğunu ve kolay elde edilmediğini, bilgi kadar değerli olan diğer bir şey ise tecrübe olduğunu anlattığı konuşmasının sonunda pankart açtı. 'Bu Utanca Dur Diyoruz. Kadına Şiddete Hayır' yazılı pankart kız öğrencilerden büyük alkış aldı. Yıldız'ın çağrısı üzerine gençler de hep bir ağızdan "Kadına Şiddete Hayır" sloganı attı.

Yıldız, kadına yönelik şiddeti durdurmak için sosyal farkındalık çalışmalarına devam edeceğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yönetmen Yıldız, Katıldığı Programda 'Kadına Şiddete Hayır' Pankartı Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement