Yozgat'ta Kemik Kanseri Ameliyatı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Kemik Kanseri Ameliyatı Yapıldı

Yozgat\'ta Kemik Kanseri Ameliyatı Yapıldı

Yozgat'ta Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'nde kemik kanseri ameliyatı yapıldı.

27.06.2013 10:44  Güncelleme: 13:01

Türkiye'de sayılı merkezlerde yapılan kemik kanseri ameliyatının başarılı bir onkolojik cerrahi operasyonla yapıldığı belirtildi. Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Fatih Karaaslan, ameliyatı misafir öğretim üyesi Prof.Dr. Sinan Karaoğlu ile birlikte yaptıklarını belirterek, Ortopedi ve Travmatoloji kliniği olarak Yozgat ve çevre illere hizmet verdiklerini söyledi. yrd.Doç.Dr. Karaaslan, "Yapılan ameliyat, kemik kanseri ameliyatıdır. Kanserli kemik dokunun tamamıyla çıkartılarak yerine uygun yapay implantlar yerleştirildi. Hastamızı yarın yürütmeyi planlıyoruz. Ortopedik açıdan bakacak olursak, onkolojik cerrahi Türkiye'de sayılı merkezlerde yapılıyor. Sağlık Bakanlığı ve SGK'nın bu ameliyatların eğitim araştırma hastanelerinde yapılmasına müsaade ediyor" dedi.

Ameliyatın başarılı bir şekilde sonuçlandığını ifade eden Yrd.Doç.Dr. Karaaslan, "Hastanemizde Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinin omurga, diz ve kalça cerrahisi ile spor yaralanmaları gibi tanı ve tedavilerinde başarılı hizmetler verilmektedir. Acil servisimizin hizmete girmesiyle beraber travmatolojik hastalara 7 gün 24 saat hizmet vereceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Kemik Kanseri Ameliyatı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement