Yüksek Askeri Şura Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yüksek Askeri Şura Toplantısı

05.08.2014 11:08

Şura toplantısının ikinci gün çalışmaları Başbakan Erdoğan başkanlığında Genelkurmay Başkanlığı Karargahında başladı.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısının ikinci gün çalışmaları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı.

Erdoğan, komutanların ardından saat 10.30'da Genelkurmay Başkanlığı Karargahına geldi.

Erdoğan'ın başkanlığında başlayan toplantıda terfi sırasında bulunan general, amiral ve albayların bir üst rütbeye yükseltilmesi, general ve amirallerin görev sürelerinin uzatılması ve emeklilik işlemleri ele alınıyor.

Disiplinsizlik ve ahlaki durumları nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) ayrılacak personelin durumu da toplantıda değerlendiriliyor. Şurada, TSK'yı ilgilendiren diğer konular da görüşülüyor.

YAŞ toplantısında alınan kararların yarın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunulduktan sonra kamuoyuna açıklanması öngörülüyor. - Ankara

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Yüksek Askeri Şura Toplantısı - Son Dakika


Advertisement