Yüksekovalı Ailelere Yardım - Son Dakika
Güncel

Yüksekovalı Ailelere Yardım

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşanan terör olaylarından dolayı evlerini terk etmek zorunda kalarak Başkale'ye yerleşen ailelere kaymakamlık sahip çıktı.

17.04.2016 13:15

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşanan terör olaylarından dolayı evlerini terk etmek zorunda kalarak Başkale'ye yerleşen ailelere kaymakamlık sahip çıktı.

İlçeye yerleşen ailelere kucak açarak ihtiyaçlarını karşılayan Başkale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, vatandaşların acil olan nakdi ile gıda, kömür, giyim, battaniye, yorgan, yastık gibi ayni ihtiyaçlarını karşılıyor.

Bir taraftan Kaymakam Abdulselam Öztürk'ün talimatı ile ihtiyaçlara hemen cevap veren vakıf müdürü ve personeller, diğer taraftan da aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinliyor.

Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Öztürk, terör olaylarından dolayı evlerini terk edip Başkale'ye yerleşen aileleri devlet olarak yalnız bırakmadıklarını ifade etti.

Vatandaşların ihtiyaçlarını hemen giderdiklerini söyleyen Öztürk, "Onları Yüksekova teröristlerden temizlenene kadar misafirlerimiz olarak ağırlayacağız ve her zaman yanlarında olacağız. Evlerinden acil bir şekilde çıkıp elbise, yatak, yorgan gibi ihtiyaçlarını alamayan ve ilçemizde kirada kalan veya akrabalarının yanına yerleşen Yüksekovalı ailelerimize Başkale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak yardımcı olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yüksekovalı Ailelere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement