Yunanistan'daki Grev Sınır Kapılarını Kapattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yunanistan'daki Grev Sınır Kapılarını Kapattı

01.06.2017 14:39

YUNANİSTAN'da Ekonomi Bakanlığı personelinin grevi nedeniyle, Edirne'den Yunanistan'a açılan Pazarkule ile İpsala Sınır Kapıları küçük ve büyük araç geçişlerine kapatıldı.

YUNANİSTAN'da Ekonomi Bakanlığı personelinin grevi nedeniyle, Edirne'den Yunanistan'a açılan Pazarkule ile İpsala Sınır Kapıları küçük ve büyük araç geçişlerine kapatıldı. Sınır kapılarından sadece taze balık geçişine izin veriliyor.

Yunanistan Ekonomi Bakanlığı personeli bu sabah başlattığı grev nedeniyle Edirne'den ülkeye açılan  Pazarkule Sınır Kapısı karşısındaki Kastanies ile İpsala Sınır Kapısı karşısındaki Kipi Sınır Kapısı araç ve yaya girişlerine bugün saat 07.00'den itibaren kapatıldı. Yunanistan'da bugün saat 24.00'e kadar sürecek grev nedeniy Pazarkule Sınır Kapısı'na çıkış yapmak üzere gelenler geri çevriliyor. İpsala Sınır Kapısı'na gelen TIR'lar çıkış yapmak için uzun kuyruklar oluşturuyor.Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, Yunanistan'daki grev nedeniyle Pazarkule ve İpsala Sınır Kapısı'ndan sadece taze balık taşıyan TIR'ların geçişine izin verileceğini açıkladı.

Görüntü Dökümü

----------------

Pazarkule Sınır Kapısı'ndan genel

Yunanistan grevde uyarı yazısı

Muhabir Ali Can Zeray anons

Gümrükten detay

Türkiye Yunanistan sınır tabelası

Pazarkule Sınır Kapısı detay

Haber-Kamera: Ali Can ZERAY/EDİRNE,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yunanistan'daki Grev Sınır Kapılarını Kapattı - Son Dakika


Advertisement