Yusuf Turan Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Yusuf Turan Seçim Sonuçları

Yusuf Turan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi KIRŞEHİR belediye başkan adayı Yusuf Turan oldu.

02.04.2019 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi KIRŞEHİR belediye başkan adayı Yusuf Turan oldu. Saadet Partisi adayı Yusuf Turan, KIRŞEHİR belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? KIRŞEHİR belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan Saadet Partisi KIRŞEHİR belediye başkan adayı Yusuf Turan ile ilgili seçim sonuçları ve KIRŞEHİR belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. Saadet Partisi KIRŞEHİR belediye başkan adayı Yusuf Turan oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte KIRŞEHİR belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. KIRŞEHİR aday yarışı ve KIRŞEHİR seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

KIRŞEHİR Seçim Bilgileri

  • KIRŞEHİR belediyesi için toplam sandık sayısının 269 olduğu belirlendi.
  • KIRŞEHİR belediyesi için açılan sandık sayısının ise 268 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • KIRŞEHİR belediyesi için katılım oranının ise % 83,43 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • KIRŞEHİR toplam seçmen sayısının ise 88.025 olduğu belirlendi.
  • KIRŞEHİR belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 73.438 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

Saadet Partisi KIRŞEHİR Belediye Başkan Adayı Yusuf Turan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi KIRŞEHİR belediye başkan adayı olarak gösterilen Yusuf Turan, KIRŞEHİR yarışında % 0,68 oranında aldığı oy ile 4'nci oldu. Yusuf Turan toplamda 483 adet oy sayısına ulaştı.

Yusuf Turan Kimdir?

Yusuf Turan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Kırşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Saadet Partisi KIRŞEHİR belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Yusuf Turan Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement