Yüzerek Kaçmayı Denedi Ancak Başaramadı - Son Dakika
Güncel

Yüzerek Kaçmayı Denedi Ancak Başaramadı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Vatandaş Ali Şahan ile röportaj Olay yerinden görüntüler - Denizli'de polisin dur ihtiharına uymayan ve otomobiliyle kaçan hırsızlık şüphelisi kaçamayacağını anlayınca baraj göletine girip yüzerek kaçmaya çalıştı Suda bir süre ilerleyen şüpheli suda yorulup geri dönünce göz altına alındı Pamukkale ilçesinde hırsızlık şüphelisi Gökpınar Vali Recep Yazıcıoğlu Barajı'na atlayarak polisten kaçmak istedi.

30.05.2016 21:57

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Vatandaş Ali Şahan ile röportaj

Olay yerinden görüntüler - Denizli'de polisin dur ihtiharına uymayan ve otomobiliyle kaçan hırsızlık şüphelisi kaçamayacağını anlayınca baraj göletine girip yüzerek kaçmaya çalıştı

Suda bir süre ilerleyen şüpheli suda yorulup geri dönünce göz altına alındı

Pamukkale ilçesinde hırsızlık şüphelisi Gökpınar Vali Recep Yazıcıoğlu Barajı'na atlayarak polisten kaçmak istedi. Suda yorulan kişi geri dönünce göz altına alınmaktan kurtulamadı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Cumhuriyet Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurmak istedikleri bir otomobilin kaçması üzerine takibe başladı.

Polisten otomobiliyle kaçan kişi bir süre sonra Binevler Mahallesi yakınlarında otomobilinden inerek yaya olarak Gökpınar Vali Recep Yazıcıoğlu Barajı'na kadar koştu. Kaçacak başka yer bulamayan kişi çareyi suda yüzerek karşıya geçmekte buldu.

Yaklaşık 200 metre suda yüzen kişi kıyıda bekleyen polislerin "geri dön" çağrısını bir süre aldırış etmeden yüzmeye devam etti. Bir süre sonra yorulan kişi tekrar yüzerek kıyıya çıkınca göz altına alındı.

Polis ekiplerinin çağırdığı 112 Acil Yardım ekiplerinin ilk müdahalesi yapılan kişi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan Ö.Ç'nin hırsızlık sabıkası bulunduğu için polisten yüzerek kaçmaya çalıştığı belirtildi.

Olayı gören Ali Şahan gazetecilere yaptığı açıklamada, polisin kişiyi kovaladığı sırada gölete atlayarak kaçmaya çalıştığını ve yorulup geri dönünce yakalandığın söyledi.

Yüzerek Kaçmayı Denedi Ancak Başaramadı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yüzerek Kaçmayı Denedi Ancak Başaramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement