Zehir Taciri Tavuk Kümesinde Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zehir Taciri Tavuk Kümesinde Yakalandı

Zehir Taciri Tavuk Kümesinde Yakalandı
05.06.2015 11:35  Güncelleme: 11:55

Adana'da hakkında 2014 yılında yakalama kararı çıkan Soner Dündarcan, yapılan baskınla saklanabilmek için girdiği komşusunun tavuk kümesinde yakalandı.

Adana'da uyuşturucu satışı yapmak, cebir, tehdit ve zorla alıkoyma suçlarından çok sayıda kaydı bulunan 30 yaşındaki Soner Dündarcan, operasyon düzenleyen polislerden saklanmak için girdiği tavuk kümesinde yakalandı. Gözaltına alınan Dündarcan'ın evinde yapılan aramada, 1.5 kilo esrar ele geçirildi.

BİR TÜRLÜ YAKALANAMIYORDU

Merkez Seyhan İlçesi'nin Gülpınar Mahallesi'nde oturan Soner Dündarcan hakkında 2014 yılının eylül ayında yakalama kararı çıktı. Dündarcan'ı yakalamaya çalışan polis, her seferinde eli boş döndü. Dün akşam saatlerinde Soner Dündarcan'ın evine geldiği bilgisini alan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler harekete geçti. Soner Dündarcan'ın evinin çevresi ve diğer binaların damından kaçma ihtimaline karşı bağlantılı sokaklar da sivil polislerce kuşatıldı. Polisin, Soner Dündarcan'ın evine baskın yaptığını fark edenler, şüpheliyi uyardı.

TAVUK KÜMESİNDE YAKALANDI

Ruhsatsız tabancasını da alıp evden çıkan Dündarcan, damların üzerinden atlayarak kaçmaya başladı. Dündarcan, kaçamayacağını anlayınca saklanabilmek için komşusunun tavuk kümesine girdi. Çevreyi kuşatan polis, evleri tek tek arayıp, Dündarcan'ı saklandığı tavuk kümesinde yakaladı.

Evinde yapılan aramada 1.5 kilo esrar bulunan Dündarcan, hakkındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zehir Taciri Tavuk Kümesinde Yakalandı - Son Dakika


Advertisement