Zirve Yayınevi' Davasının 93. Duruşması Başladı - Son Dakika
Güncel

Zirve Yayınevi' Davasının 93. Duruşması Başladı

Zirve Yayınevi\' Davasının 93. Duruşması Başladı

Zirve Yayınevi'nde biri Alman uyruklu 3 kişinin boğazının kesilerek öldürülmesi olayına ilişkin davanın 93. duruşması başladı.

23.06.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zirve Yayınevi'nde biri Alman uyruklu 3 kişinin boğazının kesilerek öldürülmesi olayına ilişkin davanın 93. duruşması başladı. Duruşmaya tutuksuz sanık emekli Orgeneral Hurşit Tolon da katıldı.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Malatya Orduevi'nde kalan ve tutuksuz yargılanan emekli Orgeneral Hurşit Tolon kendi aracıyla geldi. Tutuksuz sanıklardan Emre Günaydın, Salih Gürler ve Abuzer Yıldırım polis araçlarıyla, Cuma Özdemir ise jandarma aracıyla adliyeye getirildi.

Duruşmada tutuklu sanıklar Mehmet Ülger, Haydar Yeşil, Murat Göktürk, Ruhi Abat, Abdullah Atılgan, Adil Akçay, Mehmet Çolak, Adem Gedik, Levent Ercan Gelegen ile tutuksuz sanık Hüseyin Yelki de hazır bulundu.

Tutuklu sanık Varol Bülent Aral, Adana F-Tipi Cezaevi'nden, tutuksuz sanık Hamit Çeker ise Elbistan E-Tipi Cezaevi'nden telekonferans sistemiyle duruşmaya katıldı.

Duruşmayı, Balyoz Davası kapsamında tahliye olan emekli Kurmay Albay Ahmet Küçükşahin ile Zirve Yayınevi'nde öldürülen Alman Tilman Ekkehart Geske'nin eşi Suzanne Geske'de takip ediyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zirve Yayınevi' Davasının 93. Duruşması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement