1 milyon kazanan Arda Ayten parayla ne yapacağını açıkladı: Hayatım boyunca üniversite okuyacağım - Son Dakika
Güncel

1 milyon kazanan Arda Ayten parayla ne yapacağını açıkladı: Hayatım boyunca üniversite okuyacağım

ATV ekranlarında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışmada 1 milyon kazanan Arda Ayten büyük ödülle ne yapacağını açıkladı. Ayten, "Kitaplarımın hepsini kendim basacağım. Hayatım boyunca üniversite okuyacağım. Ve bir öğrenci olarak öleceğim. Bu ödülle 50 bine yakın kitap alabilirim" dedi.

06.10.2019 00:07  Güncelleme: 09:10

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen "Kim Milyoner Olmak İster"de Arda Ayten, 12 soruyu doğru cevaplayarak 1 Milyonluk ödülü aldı. Yarışma sonrası büyük ödülle ne yapacağı açıklayan genç milyoner Arda Ayten, "Kitaplarımın hepsini kendim basacağım. Hayatım boyunca üniversite okuyacağım. Ve bir öğrenci olarak öleceğim.Bu ödülle 50 bine yakın kitap alabilirim" konuşmasını yaptı.

"HAYATIM BOYUNCA ÜNİVERSİTE OKUYACAĞIM"

"1 milyonluk ödülü nasıl değerlendireceksiniz?" sorusuna cevap veren Arda Ayten, "Gelecek yaz öğrenebildiğim kadar dil öğrenmeye çalışacağım. Birkaç farklı enstrüman çalacağım. Kitaplarımın hepsini kendim basacağım. Hayatım boyunca üniversite okuyacağım. Ve bir öğrenci olarak öleceğim. Ve istediğim tüm hayallerim için çabalayacağım. Bu olmasa da çabalayacaktım. Ödül her şeyi hızlandıracak. Bu ödülle 50 bine yakın kitap alabilirim. Bu zaten hayatım boyunca okumayacağım bir sayı ama en azından önümde bir çıta olur." dedi.

"BU HABERİ İLK GÜNLÜĞÜMLE PAYLAŞACAĞIM"

"Bu mutlu haberi ilk kiminle paylaşacaksın" sorusuna yanıt veren Ayten, "İlk günlüğüme yazacağım. Yani ilk günlüğüme haber vereceğim. Ben günlüğümle yazışırken geçen gün adıyla konuşurum. Ona dünü anlatacağım." şeklinde konuştu.

1 milyon kazanan Arda Ayten parayla ne yapacağını açıkladı: Hayatım boyunca üniversite okuyacağım

"BENDEN ÇOK KİTAPLARIM KAZANDI"

Son olarak ne söylemek istersiniz sorusu da yönetilen Ayten, "Hayatta her şey mümkün olabiliyor. Başarısızlıkla yaşamaya alışmak gerekiyor. Bunu bir amaca döndürmek gerekiyor. Tarih acımasız bir an hatırlar, bir an unutur. Benden çok kitaplarım kazandı herhalde." ifadelerini kullandı.

1 milyon kazanan Arda Ayten parayla ne yapacağını açıkladı: Hayatım boyunca üniversite okuyacağım

ARDA AYTEN KİMDİR? MESLEĞİ NEDİR?

19 yaşındaki tıp öğrencisi olan Arda Ayten, Sütçü İmam Üniversitesi'nde okuyor. Kitaplara karşı ilgili olduğunu söyleyen genç yarışmacı programda söylediği "Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum" sözleri ile izleyenleri duygulandırmıştı.

Arda Ayten ayrıca yarışmada anne ve babasının 4 yaşında iken boşandıklarını dile getirmişti. Arda Ayten şimdiye kadar 4 kitap yazdığını da izleyicilerle paylaşmıştı.

1 milyon kazanan Arda Ayten parayla ne yapacağını açıkladı: Hayatım boyunca üniversite okuyacağım

Son Dakika Güncel 1 milyon kazanan Arda Ayten parayla ne yapacağını açıkladı: Hayatım boyunca üniversite okuyacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • HELAL OLSUN: TÜRKİYE İŞTE BU ADAMLAR SAYESİNDE DAHA DA UMUTLU BU MEMLEKETİN HAMURUN DA İLİM OKUMA AŞKI VAR YETER Kİ DOĞRU PAYDAŞLAR DOĞRU OLSUN MAKAMLAR FARKLI YAPMASIN FARKLI OLUN Kİ FARKLI FARKLI MAKAMLARINIZ OLSUN 3 2 Yanıtla
  • Saban ball: Helal olsun kocuma 2 2 Yanıtla
  • Saçmalık : İstiklal marşını bilmedi bariz belli insagramda Atatürk'ün izinden diyor kanla yazılmış bu mısraları bilmeyecek kadar cahil bir insan tarihe geçemez 3 0 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Kenan imirzalı geldiği için yapılmış reklam, pazarlama. yersen yaniii 2 1 Yanıtla
  • X: Mal. 2 0 Yanıtla
  • Çok çabaladınız ama başardınız: Sayenizde kıskançlığa çözüm buldum. Artık kimseyi kıskanmıycam.Neden mi: kaos 0 1 Yanıtla
  • Vhj: Karirarla y3yip bitirecek ondan sonra dilenmeye cikar 1 0 Yanıtla

Advertisement