Adana'da Fetö Sanığının Yağ Fabrikasında Yangın (2) - Son Dakika
Güncel

Adana'da Fetö Sanığının Yağ Fabrikasında Yangın (2)

YÖNETİM KURULU BAŞKANINDAN AÇIKLAMASunar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, yağ fabrikasında çıkan yangında can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirterek, "Şu anda, üretim tesislerimizde yangınla ilgili hiçbir hasar ve yangınla ilgili hiçbir zarar yoktur" dedi.

31.10.2017 11:36

YÖNETİM KURULU BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Sunar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, yağ fabrikasında çıkan yangında can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirterek, "Şu anda, üretim tesislerimizde yangınla ilgili hiçbir hasar ve yangınla ilgili hiçbir zarar yoktur" dedi.

Sunar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çomu, sabah saatlerinde, fabrikada çıkan yangınla ilgili açıklamalarda bulundu. Yangının, tesislerde herhangi bir hasara neden olmadığını söyleyen Çomu, "Bugün, sabaha karşı Elita Gıda A.Ş. bünyesinde bulunan yağlı tohum kurutma tesisinde kurutulmakta olan ay çekirdeği tohumunda bir tutuşma meydana gelmiştir. İlk müdahaleyi ekiplerimiz, yapmıştır. Şirketimizde her türlü yangın önlemi alınmış ve yangın söndürme sistemi var olmasına rağmen kurutulan malzeme, yağlı tohum olduğu için direkt suyla müdahalede yangın, tamamen söndürülememiştir. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin müdahalesiyle yangın, söndürülmüştür. Şu anda, üretim tesislerimizde yangınla ilgili hiçbir hasar ve yangınla ilgili hiçbir zarar yoktur" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Fetö Sanığının Yağ Fabrikasında Yangın (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement