Ağaoğlu Hayranı Gencin İsyanı: Gözlerindeki Çocuksu Masumiyeti Gördünüz mü! - Son Dakika
Magazin

Ağaoğlu Hayranı Gencin İsyanı: Gözlerindeki Çocuksu Masumiyeti Gördünüz mü!

Ali Ağaoğlu hayranı gencin, ünlü iş adamıyla ilgili yapılan eleştirilere "Gözlerindeki çocuksu masumiyeti gördünüz mü?" sözleriyle isyan ettiği video, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

30.05.2017 17:49  Güncelleme: 08:45

Son günlerde sosyal medyada dolaşan bir video izleyenleri hem güldürdü hem hayrete düşürdü. Kendini kayda alan Ali Ağaoğlu hayranı genç, ünlü iş adamına yapılan eleştirilere isyan etti.

"YALVARIRIM ALİ AĞAOĞLU'NU RAHAT BIRAKIN"

Ünlü iş adamının kamuoyu tarafından eleştirilen yönlerini savunan genç hayranı, eleştiri yapanlara "Siz Alioğlu'nun gözlerinin içine bakıp, o gözlerinin içindeki o çocuksu masumiyeti hiç gördünüz mü? Anlamaya çalıştınız mı? Sadece kötülüyorsunuz. Yapmayın lütfen. Yalvarırım Ali Ağaoğlu'nu rahat bırakın. O da insan." diyerek yalvardı. Genç fenomenin videosu sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

İşte Ağaoğlu hayranı gencin isyan dolu sözleri:

Ali Ağaoğlu bu ülkenin bir gerçeği. Onun çok zengin oluşunu, onun çok başarılı oluşunu, başarılı bir iş adamı oluşunu hazmedemeyen insanlar var. Ben bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Bu denli bir kıskançlığa bir türlü anlam veremiyorum. Ne olmuş Ali Ağaoğlu zenginse... Yok efendim canlı yayında programda parasını saydırttı diye onu görgüsüz olarak nitelendirmek, efendim bir yerde karanfil dağıtılırken, neden gül dağıtmıyorlar da karanfil dağıtıyorlar fakirler dedi diye ona bu kadar çok yüklenmek.

"GÖZLERİNDEKİ ÇOCUKSU MASUMİYETİ GÖRDÜNÜZ MÜ"

Ben okuyorum yazılanları o kadar üzülüyorum ki, bu kadar da üstüne gitmeye gerek yok diye düşünüyorum. Siz Alioğlu'nun gözlerinin içine bakıp, o gözlerinin içindeki o çocuksu masumiyeti hiç gördünüz mü? Anlamaya çalıştınız mı? Sadece kötülüyorsunuz. Yapmayın lütfen. Yalvarırım Ali Ağaoğlu'nu rahat bırakın. O da insan!

Ağaoğlu Hayranı Gencin İsyanı: Gözlerindeki Çocuksu Masumiyeti Gördünüz mü!

Son Dakika Magazin Ağaoğlu Hayranı Gencin İsyanı: Gözlerindeki Çocuksu Masumiyeti Gördünüz mü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement