Aracın Motoruna Sıkışan Kedi Böyle Kurtarıldı - Son Dakika
3. Sayfa

Aracın Motoruna Sıkışan Kedi Böyle Kurtarıldı

Aracın motoruna sıkışan kedi böyle kurtarıldı -Araç çalıştırılınca fark edilen kedi kurtarıldı -Kedi araç çalıştırılınca çıkardığı sesler sayesinde kurtarıldıDENİZLİ - Denizli'nin aracın motorun bulunduğu ön kaportasına giren kedi aracın çalıştırılması sonrası çıkardığı seslerin araç...

18.02.2018 14:15

Aracın motoruna sıkışan kedi böyle kurtarıldı

-Araç çalıştırılınca fark edilen kedi kurtarıldı

-Kedi araç çalıştırılınca çıkardığı sesler sayesinde kurtarıldı

DENİZLİ - Denizli'nin aracın motorun bulunduğu ön kaportasına giren kedi aracın çalıştırılması sonrası çıkardığı seslerin araç sahibi tarafından fark edilmesi ile ölümden döndü. Can havliyle miyavlayarak fark edilin kedi vatandaşların müdahalesi ile sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi İlbade Mahallesi 262 Sokak üzerinde park halinde bulunan 20 B 8617 plakalı aracın tekerlek kısmından giren ve motor kısmında sıkışan kedi, araç sahibinin aracı çalıştırması ile miyavlamaya başladı. Hemen aracı stop eden sürücü kaportayı açıp baktığında kedi olduğu gördü. Kediyi kendi imkanları ile çıkarmaya çalışan araç sürücüsü çevredeki yakınlarından da yardım istedi. Kediyi çıkarmak için çağrılan araç tamircisi ise yarım saat süren uğraşın ardından, kediyi sıkıştığı yerden çıkarmayı başardı. Kurtulan kedi ise hızla aracın olduğu yerden ayrıldı.

Aracın Motoruna Sıkışan Kedi Böyle Kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Aracın Motoruna Sıkışan Kedi Böyle Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement