Aşkın Nur Yengi ve Levent Yüksel'den Düet - Son Dakika
Magazin

Aşkın Nur Yengi ve Levent Yüksel'den Düet

Aşkın Nur Yengi ve Levent Yüksel\'den Düet

Yıllar sonra İstikbal'in son reklam filminde buluştu

31.05.2011 14:42  Güncelleme: 14:47

İstikbal'in son reklam filminde buluşan Aşkın Nur Yengi ve Levent Yüksel'in düetleri, çok özel bir müzik ziyafeti sunuyor. Yıllar sonra bir araya gelen iki ünlü sanatçı, İstikbal'in yeni serisi Starlight lansmanı için bir araya geldi.

Türkiye'nin önde gelen markası İstikbal, son dönemde ünlülerin yer aldığı reklam filmleriyle dikkat çekiyor. Şimdi de yeni serisi olan Starlight Koleksiyonu için Aşkın Nur Yengi ve Levent Yüksel'le çalışan marka, her iki ünlü sanatçının yıllar sonra bir araya gelmesine de fırsat sundu.

Starlight serisi içinde yer alan Diana Koleksiyonunun kullanıldığı reklam filminde ünlü sanatçı Levent Yüksel'in meşhur 'İstanbul' şarkısını iki ünlü birlikte seslendiriyor. Şarkı sözleri ise reklam filmine ve markaya uygun şekilde tekrar oluşturuldu. Bugüne kadar pek çok reklam filminde imzası olan ve Ketche lakabıyla bilinen ünlü yönetmen Hakan Kırkavaç'ın çektiği İstikbal'in son reklam filmi, Aşkın Nur Yengi ve Levent Yüksel'i bir araya getirerek nostaljik bir hava yarattığı gibi, bir yandan da kulakların pasını silecek bir müzikaliteye de sahip.

Boğaza bakan bir evin penceresinden bakan Aşkın Nur Yengi'nin görüntüleriyle başlayan film, ikilinin 'İstanbul' düetiyle, devam ediyor. Sözleri;

Saçlarımı dağıtır rüzgar penceremin üzerinden

Tatlı anlar evimin her yerini doldurur

Her gün yeni bir rüya gibi

Bozmasınlar keyfimi

Hoş geldin İstikbal, vazgeçemem şıklığından

Konforundan

olarak düzenlenen 'İstanbul' şarkısı, izleyenleri geçmişle bugün arasında bir yolculuğa çıkarıyor.

Klasik motiflerin, modern desenlerle birleşmesinden oluşan Starlight koleksiyonu da geçmişle bugünü yansıtması açısından reklam filmiyle tam bir uyum içinde.Yatak odası, yemek odası ve koltuk takımından oluşan koleksiyon, siyah ve beyazın en zarif birlikteliğini, kahverenginin ise doğal şıklığını gözler önüne seriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Aşkın Nur Yengi ve Levent Yüksel'den Düet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement