Avrupa'da fuhuşa harcanan para: İngiltere 6,5 milyar euro ile zirvede; diğer ülkelerde durum ne? - Son Dakika
Dünya

Avrupa'da fuhuşa harcanan para: İngiltere 6,5 milyar euro ile zirvede; diğer ülkelerde durum ne?

Avrupa\'da fuhuşa harcanan para: İngiltere 6,5 milyar euro ile zirvede; diğer ülkelerde durum ne?

Avrupa ülkelerinde fuhuşa harcanan para miktarı ciddi boyutlara ulaştı. İngiltere 2018 yılında fuhuşa 6,5 milyar Euro’dan fazla harcadı. Belçika’da ise fuhuşa harcanan miktar 1 milyar Euro’dan fazla. Bu veriler Avrupa İstatistik Ofisi’ne (Eurostat) ait.

12.12.2019 07:47  Güncelleme: 08:19

Avrupa ülkelerinde fuhuşa harcanan para miktarı ciddi boyutlara ulaştı. İngiltere 2018 yılında fuhuşa 6,5 milyar Euro'dan fazla harcadı. Belçika'da ise fuhuşa harcanan miktar 1 milyar Euro'dan fazla. Bu veriler Avrupa İstatistik Ofisi'ne (Eurostat) ait.

Eurostat'ın her sene açıkladığı hanehalkı nihai tüketim harcamaları farklı ülkelerdeki halkların paralarını nereye harcadığını gösteriyor. Eurostat verileri; hanehalklarının gıdadan eğitime sağlıktan ulaşıma içkiden kültüre kadar bir çok alanda harcamalarını gösteriyor. Bunlardan birisi de fuhuş. Eurostat hangi ülke vatandaşlarının fuhuşa ne kadar harcama yaptığını gösteriyor.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Avrupa'da fuhuşa harcanan para: İngiltere 6,5 milyar euro ile zirvede; diğer ülkelerde durum ne? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement