Bahçeşehir Koleji Bosphorus City Anaokulu Yaz Kampı Başladı! - Son Dakika
Eğitim

Bahçeşehir Koleji Bosphorus City Anaokulu Yaz Kampı Başladı!

Bahçeşehir Koleji Bosphorus City Anaokulu Yaz Kampı Başladı!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Bosphorus City'de yer alan Bahçeşehir Koleji Bosphorus City Anaokulu, çocuklar için muhteşem bir yaz kampı programı hazırladı.

18.06.2013 12:00

Çocukların sabırsızlıkla ve özlemle beklediği yaz tatili başlıyor. Bosphorus City'de yer alan Bahçeşehir Koleji Bosphorus City Anaokulu'nda çocukların yaz mevsimini hem keyifli, hem de verimli geçirebilmeleri için sabah sporundan atölye çalışmalarına, yüzmeden dans kampına, su oyunlarından film kulübüne kadar birçok aktivite yer alıyor.

İlk periyodu 17 Haziran-5 Temmuz 2013 saat 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek yaz kampı programına 4-6 yaş arası çocuklar başvuru yapabiliyor. Program kapsamında, çocuk gelişiminde önemli rol oynayan sporu, çocuklara aşılamak için sabah sporu, düzenli spor eğitimi ve yüzme dersleri verilirken, çocukların planlı ve düşünerek hareket etmesini sağlamak amacıyla satranç dersleri veriliyor. Doğa fotoğrafçıları, yeniden dönüşüm, fırçalar iş başında, bilim ve masal atölye çalışmaları, müzik, doğa yürüyüşü, puzzle kulübü ve sokak oyunları ise programda yer alan diğer aktiviteler arasında…

Bahçeşehir Koleji Bosphorus City Anaokulu yaz kampında her çocuğun yeteneğine uygun aktiviteler bulunuyor. Yaz kampı, çocukların bir yandan eğlenceli ve öğretici, çok çeşitli faaliyetlere katılmasını sağlarken, diğer yandan akranlarıyla bir arada bulunabilecekleri sosyal ortamlar oluşturuyor. Böylelikle çocuklar hem yeni arkadaşlar edinebiliyor, hem eğleniyor, hem de kaliteli vakit geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Bosphorus City Anaokulu yaz kampı programının ikinci periyodu ise 8-26 Temmuz 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim Bahçeşehir Koleji Bosphorus City Anaokulu Yaz Kampı Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement