Yol kenarında bekleyen kadına yangın söndürme tüpü sıktılar - Son Dakika
3.Sayfa

Yol kenarında bekleyen kadına yangın söndürme tüpü sıktılar

İstanbul'da Pendik'ten Kartal istikametine ilerleyen otomobildeki şahıslar, yol kenarında bekleyen kadına yangın söndürme tüpü sıktı. O anlar yolda seyreden bir başka aracın sürücüsü tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

12.05.2024 09:36

İstanbul Pendik'te yol üzerinde seyreden bir aracın sürücüsü tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

ARACIN İÇİNDEN YANGIN TÜPÜ SIKTILAR

Pendik'ten Kartal istikametine ilerleyen bir otomobildeki şahıslar, yol kenarında bekleyen kadının üzerine yangın söndürme tüpü sıktı.

KENDİNİ YOLUN DİĞER TARAFINA ATTI

İnternete düşen görüntülerde aracın içerisinden sıkılan yangın tüpünün etkisiyle kadının kendini yolun diğer tarafına attığı anlar yer aldı.

Yol kenarında bekleyen kadına yangın söndürme tüpü sıktılar

Son Dakika 3.Sayfa Yol kenarında bekleyen kadına yangın söndürme tüpü sıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ferhat eser: bu bir terör eylemi değilde nedir yakala terör suçundan yargıla ver indirimsiz 40 sene emsal olsun bak bakalım 1 tane böyle olay daha olurmu 120 2 Yanıtla
  • Ahmed Mehmed: Kaldırım varken, kadının yolda işi ne 5 80 Yanıtla
    sinan çayırcı: Sen hiç yolda durmadın mı ? İşinize gelmedi mi sallamak neden kolayınıza gidiyor ? Yani kaldırım da durmaz yolda durursan birisi de sana böyle zalimlik yapabilir mi ? Şimdi yanımda olsan sana gösterirdim kaldırımı ya da yolu :) Ahmet Mehmet dllms . 81 1 ferhat eser: ahmed suriyeye geri dön ülkene dön burası size 10 beden büyük gelir 48 2 sehmus fatih: Kaldırım kaldırım mı? Heryer otopark 18 0
  • Baki Özcan: Bu ülkede 2 şey çok kötü 1 adalet 2 bu mevcut adaleti savunan insanlar 63 0 Yanıtla
  • Ali null: Cezası yok 3.5 bin oda parayı basıp yüzde 25 indirim ver 1 sene ceza saygıyı gör 30 2 Yanıtla
  • sehmus fatih: TikTok jenerasyonu 15 1 Yanıtla

Advertisement