Başkan Avcı, Özel Çocuklarla Pasta Kesti - Son Dakika
Yaşam

Başkan Avcı, Özel Çocuklarla Pasta Kesti

Başkan Avcı, Özel Çocuklarla Pasta Kesti

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen programda çocuklarla bir araya geldi.

05.12.2017 16:43

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen programda çocuklarla bir araya geldi. Başkan Hasan Avcı çocuklarla birlikte günün anısına pasta kestiler.

Altıeylül Belediyesi Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, engelli çocukları unutmadı ve çocukların eğlenmesi için bir organizasyon düzenledi. Programda bir konuşma yapan Başkan Avcı "Her sağlıklı birey bir engelli adayıdır. Hangimizin hangi engelle karşılaşacağını kimse bilemez. Önemli olan kalplerde, beyinlerde engel olmasın. Onun haricinde bütün engeller aşılır. Burada güzel bir eğitim alınıyor. Öğretmenlerimizi ve çocuklarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan çocuklar gönüllerince eğlendiler, dans ettiler. Pasta kesiminin ardından Başkanı Hasan Avcı ile tanışan çocuklar, başkan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Avcı program sonunda eğitim merkezini dolaşarak bilgiler aldı. Rehabilitasyon Merkezi ne Altıeylül Belediyesi tarafından yaptırılan akvaryum hizmete açıldı. Eğitim merkezi yetkilileri belediye tarafından verilen hizmet desteğine teşekkür ettiler. Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen programa, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Başkan Yardımcısı Ahmet Özen, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, eğitim merkezi çalışanları, öğrenciler ve veliler katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Avcı, Özel Çocuklarla Pasta Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement