Basketbol Sahasında Buz Pateni Keyfi - Son Dakika
Güncel

Basketbol Sahasında Buz Pateni Keyfi

Basketbol Sahasında Buz Pateni Keyfi

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kazım Karabekir Paşa Spor Salonu önündeki basketbol sahasını buz pistine dönüştürdü.

12.01.2012 15:25

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kazım Karabekir Paşa Spor Salonu önündeki basketbol sahasını buz pistine dönüştürdü. Akşam saatlerinde su dökülürek doğal bir buz pateni pisti haline getirilen basketbol sahasına akın eden öğrenciler, antrenör nezaretinde buz patenleriyle kayıyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde buz sporlarına olan ilginin artması üzerine Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlükleri, talebi karşılamak için ilginç yollara başvuruyor. Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, öğrencilerin isteği karşısında spor salonu bahçesindeki basketbol sahasını buz pistine dönüştürdü. Okuldan fırsat bulan öğrenciler, patenleriyle buzla kaplı basketbol sahasına gelerek patenleriyle kayıyor.

Öğrencilere yardımcı olan antrenör Hakan Fırıncı, "Basketbol sahasını buz pistine çevirerek çocuklarımızı buz tutan derelerde değilde daha emniyetli bir ortamda buz pateni imkanı sağlıyoruz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, devletin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak sporun değişik dallarında kurslar vermeye çalıştıklarını belirtti. Ardahan'da buz pateninin yapılabileceğini ifade eden Dereci, "Çocukların faydalanabilmesi için semt sahası konumundaki basketbol alanını akşamları su vererek doğal bir buz pateni pistine dönüştürdük. Çocuklarımızın buz tutan dere, göl ve nehirlerden paten yapmasını riksli gördüğümüzden böyle bir çalışma yaptık" diye konuştu.

Basketbol sahasında buz pateni yapan öğrenciler, okuldan fırsat buldukları zamanlarda bu sporu büyük bir zevkle yaptıtlarını bildirdi. - Ardahan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Basketbol Sahasında Buz Pateni Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement