Bedava Fidana Koştular - Son Dakika
Güncel

Bedava Fidana Koştular

Bedava Fidana Koştular

Ordu'da, 'Fidan dik, fidan sökme' kampanyası kapsamında dağıtılan ücretsiz çam fidanlarını alabilmek için vatandaşlar birbirleriyle yarıştı.

31.12.2012 16:02  Güncelleme: 16:09

– ORDU'da, 'Fidan dik, fidan sökme' kampanyası kapsamında yılbaşı nedeniyle dağıtılan ücretsiz çam fidanlarını alabilmek için vatandaşlar birbirleriyle yarıştı.

İlkadım Anıtı önünde Giresun Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağılı Ordu Orman İşletme ve Ordu Fidanlık Müdürlükleri tarafından ücretsiz dağıtılan 2 bin çam fidanı yarım saatte tükendi. Bazı vatandaşlar fidan alabilmek için dağıtım yapılan alana koşarak gitti. Törene katılan Ordu Vali Yardımcıları Abdullah Demir ve Niyazi Erten, Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, Giresun Orman Bölge Müdür Yardımcısı Erdem Karaağaç, fidan dağıtımını yaptı. 'Fidan dik, fidan sökme' kampanyası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Vali Yardımcısı Abdullah Demir, "Mutlu bir gelecek için ağaç kesip altında dilek dilemek yerine ağaçları ormanla buluşturarak ancak mutlu bir gelecek olur. Bu sebeple özellikle bir günde bu kampanya yapılıyor" dedi.

Giresun Orman Bölge Müdür Yardımcısı Erdem Karaağaç ise, Sivas, Ordu, Giresun illerine kampanya kapsamında fidan dağıtımı yapıldığını söyledi. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bedava Fidana Koştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement