Alman Turistlerden İnsanlık Dersi! Yerde Yatan Kişiye Bakıp Geçmediler - Son Dakika
3.Sayfa

Alman Turistlerden İnsanlık Dersi! Yerde Yatan Kişiye Bakıp Geçmediler

İstanbul Beyoğlu'nda servis minibüsünün arkasında hareketsiz yatan kişi için seferber olan Alman turistler, çevreden geçen duyarsız vatandaşların aksine ambulans gelene kadar olay yerinden ayrılmadı.

25.09.2018 12:41  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda servis aracının arkasında hareketsiz yatan kişiye, iki kadın turist yardım etti. Herkes yerdeki kişiye bakıp geçerken iki Alman turist, ambulans gelene kadar olay yerinden ayrılmadı.

Olay, Refik Saydam Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoldan geçen iki Alman kadın turist, park halindeki servis aracının arka tarafında bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını gördü. Bunun üzerine turistler yerde yatan kişiye ne olduğunu anlamaya çalıştı. Ancak yerde yatan kişinin herhangi bir tepki vermemesi üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Alman Turistlerden İnsanlık Dersi! Yerde Yatan Kişiye Bakıp Geçmediler

BAŞUCUNDAN AYRILMADILAR

Bu sırada herkes yerde hareketsiz yatan kişinin yanından bakıp geçerken iki turist sağlık ve polis ekipleri gelene kadar yerdeki kişinin başucundan ayrılmadı. İnsanlık ölmemiş dedirten görüntülerin yaşandığı dakikaların ardından olay yerine ambulans geldi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile kendine gelen kişi hastaneye kaldırıldı.

SİGARA VERDİLER, PARASINI ALDILAR

Polisin olay yerinde bilgisine başvurduğu adının M.Ş.K olduğu öğrenilen kişi, sabah saatlerinde bir kişinin kendisine sigara verdiğini, sigarayı içtikten sonra baygınlık geçirdiğini ardından da parasının alındığını öne sürdü. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

İşte olay yerinden görüntüler;

Alman Turistlerden İnsanlık Dersi! Yerde Yatan Kişiye Bakıp Geçmediler
Alman Turistlerden İnsanlık Dersi! Yerde Yatan Kişiye Bakıp Geçmediler
Alman Turistlerden İnsanlık Dersi! Yerde Yatan Kişiye Bakıp Geçmediler
Alman Turistlerden İnsanlık Dersi! Yerde Yatan Kişiye Bakıp Geçmediler
Alman Turistlerden İnsanlık Dersi! Yerde Yatan Kişiye Bakıp Geçmediler
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Alman Turistlerden İnsanlık Dersi! Yerde Yatan Kişiye Bakıp Geçmediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Ne alaka: Musluman yada hiristiyan yada katolik olmak fatketmez en onemlisi insan olmak insan insan kendi insanina sahip cikmiyorsa insanlik bitmisti 22 1 Yanıtla
  • ercan: DURMAK YOK YOLA DEVAM BAŞIMIZDA OLDUĞU SÜRECE İNSAN HAYATI DEĞERSİZDİR 10 7 Yanıtla
  • yakup kazanci: almanlar yinede insan kaliteli insan heryerde aynidir KALITE ÖNEMLI 10 4 Yanıtla
  • Seckin Demir: kendi anasına babasına bakmayan bir almanı bizlere ders verdi gibi algı yaratma kardeşim 4 9 Yanıtla
  • Körfezli Düsseldorf : Kocaeli Sporun Yeni Stadyumu Muhtesem Olmuş. 4 4 Yanıtla
  • Kim gavur: Kim müslüman 4 2 Yanıtla
  • Gurbetçi: şte gavur dedyniz indanlar 1 2 Yanıtla
  • Insan kalmadi: Istanbul turkiyenin insanligin sayginin sevginin bittigi tek sehirdir 3 0 Yanıtla
  • YOHH: Hep dış güçlerin oyunu :)) 0 0 Yanıtla
  • Melbourne'da sıcak hava balonundan ölümüne düşen maceraperestin son anları ortaya çıktı
    14:26 Melbourne'da sıcak hava balonundan ölümüne düşen maceraperestin son anları ortaya çıktı

    Melbourne üzerindeki bir sıcak hava balonundan 450 metre yükseklikten ölümüne düşen bir maceraperestin son anlarını gösteren video ortaya çıktı. Olay, balonun yükselirken içinde bulunduğu on yolcudan biri tarafından çekildi. Şahitler, adamın iyi göründüğünü ve balonun havalandığı sırada sürücü ile sohbet ettiğini söyledi. Ancak adamın havada düşüşünü gören sürücüler ve yerdeki aileler dehşete düştü. Adamın cesedi, Melbourne'un kuzeydoğusundaki Preston'daki bir bahçede bulundu.

  • Olaylı maçta sahaya ilk giren maskeli taraftar yurt dışından gelmiş
    14:26 Olaylı maçta sahaya ilk giren maskeli taraftar yurt dışından gelmiş

    Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı. Sahaya ilk giren maskeli taraftarın yurt dışından geldiği ve başkasının Passolig'i ile maça girdiği belirlendi. İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişler, olayları incelemek üzere Trabzon'a geldi. Olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

  • Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki Mirayşah, jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı
    14:23 Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki Mirayşah, jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı

    Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlamak için kabrine bıraktığı çiçekteki not ile herkesi duygulandıran 9 yaşındaki Mirayşah, katıldığı jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı. Vali Dağlı, Mirayşah'ı en heyecanlı gününde yalnız bırakmadı.

  • Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı
    14:22 Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı

    Tokat'ta eski Turhal yolunda seyahat eden bir vatandaş ve kızı, yolda seyrederken beklenmedik bir şekilde yola devrilen bir ağaçla karşılaştı. Araç kamerası tarafından kaydedilen o anlar, kıl payıyla faciadan kurtulan vatandaşın şokunu gözler önüne serdi. Ağacın kesimi sırasında güvenlik önlemlerinin alınmaması nedeniyle yaşanan olay, tepkilere neden oldu.

  • Antalya'da 218 şüpheli tutuklandı
    14:17 Antalya'da 218 şüpheli tutuklandı

    Antalya'da yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 218 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş birimleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, kasten öldürme, kasten yaralama, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, insan ticareti, fuhşa teşvik aracılık ve yer temini, tehdit, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlar başta olmak üzere birçok asayiş olayıyla mücadele edildi. Ayrıca yapılan sorgulamalarda 2 bin 365 şahıs yakalandı ve adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 218'i tutuklandı. Operasyonlar kapsamında ayrıca 176 bin 800 araç, 10 bin 700 motosiklet incelendi ve çalıntı 6 otomobil, 13 motosiklet ve 8 bisiklet ele geçirildi. İş yerlerinde yapılan denetlemelerde ise kumar suçundan 17 şahıs ile kayıtsız günübirlik faaliyet yürüttüğü tespit edilen 1 işletmeye idari para cezası uygulandı. Operasyonlarda toplamda 28 adet tabanca, 2 adet tüfek, 3 adet kuru sıkı tabanca ve 360 adet fişek ele geçirildi.

  • İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi
    14:17 İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'MAHZEN-14' operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik'in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 50 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu, suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon TL değerinde taşınmaza el konuldu.

  • Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı
    14:14 Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Ankara'nın Mamak ilçesinde yapılan operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde yapılan aramada 40 bin 627 sentetik uyuşturucu hap ve av tüfeği ele geçirdi. Şüphelilerin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

  • Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
    14:14 Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabanca takılı şarjör içinde 7 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Dilovası'nda Silahlı Kavga: 1 Ölü
    14:09 Dilovası'nda Silahlı Kavga: 1 Ölü

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde çıkan silahlı kavgada, aralarında husumet bulunan Emre T. ve Ümit Y. arasında çıkan tartışma sonucunda Emre T. silahla boynundan yaralandı. Hastaneye kaldırılan Emre T. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, kaçan Ümit Y'yi yakalamak için çalışma başlattı ve olayda kullanılan tabanca bulundu.

  • Aydın'da balkonda unutulan yemekten çıkan yangın korkuttu
    14:09 Aydın'da balkonda unutulan yemekten çıkan yangın korkuttu

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bir apartmanda balkonda unutulan yemekten çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü. Yangında evin balkon kısmında küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

  • Adana'da otomobilin motor bölümüne giren yılan itfaiye ekiplerince çıkarıldı
    14:08 Adana'da otomobilin motor bölümüne giren yılan itfaiye ekiplerince çıkarıldı

    Adana'nın Seyhan ilçesinde park halindeki bir otomobilin motor bölümüne giren yaklaşık 1 metre uzunluğundaki yılan, itfaiye ekipleri tarafından başarılı bir şekilde çıkarıldı. Yılan, şehir merkezinden uzak bir doğal yaşam alanına salındı.

  • Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu
    14:08 Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu

    Ankara'nın Sincan ilçesinde ayrıldığı sevgilisi nedeniyle metronun üzerine çıkan 17 yaşındaki genç, metro seferlerinin aksamamasına yol açtı. Vatmanın durumu fark etmesi üzerine güvenlik görevlileri çağrıldı ancak genç, ikna olmayınca polis çağrıldı. Yolcuların yaklaşık yarım saat beklemek zorunda kaldığı olayda, iftara yetişemeyen vatandaşlar tepki gösterdi. Polisin çabaları sonucu indirilen genç, gözaltına alındı ve ifadesinin ardından psikiyatri servisine kaldırıldı.


Advertisement