Bursaspor'dan Başsağlığı Mesajları - Son Dakika
Yerel

Bursaspor'dan Başsağlığı Mesajları

Bursaspor, hayatını kaybeden Divan Kurulu üyesi ve eski basketbolculardan Erdoğan Ağırbaşlı için başsağlığı mesajı yayımladı.

15.04.2015 16:34

Bursaspor, hayatını kaybeden Divan Kurulu üyesi ve eski basketbolculardan Erdoğan Ağırbaşlı için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün 655 numaralı Divan Kurulu üyesi ve eski basketbolcularımızdan Erdoğan Ağırbaşlı'nın vefat haberini derin üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Ağırbaşlı'nın cenazesi, 16 Nisan 2015 Perşembe günü Fatih Sultan Mehmet Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben Emirsultan Mezarlığı'na defnedilecek.

Gazeteci Çolak'ın vefatı

Bursaspor, hayatını kaybeden Bursaspor Divan Kurulu üyesi ve Bursa'nın duayen gazetecilerinden Erdal Çolak için de başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "709 numaralı Divan Kurulu üyemiz ve Bursa'mızın duayen gazetecilerinden Erdal Çolak'ın vefat haberini derin üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursaspor'dan Başsağlığı Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement