Çağdaş Türk Sanatı, Limart İle Daha Fazla Sanatseverle Buluşuyor! - Son Dakika
Güncel

Çağdaş Türk Sanatı, Limart İle Daha Fazla Sanatseverle Buluşuyor!

Çağdaş Türk Sanatı, Limart İle Daha Fazla Sanatseverle Buluşuyor!

Çağdaş Türk Sanatı eserleri, arşivsel baskı tekniği ile orijinaliyle aynı kalitede sanatseverle buluşuyor.

10.04.2015 14:44  Güncelleme: 14:45

Uyguladığı özel baskı tekniği ile Modern Sanatı daha fazla kitle tarafından ulaşılabilir hale getiren Limart, anlaşmalı olduğu sanatçıların eserlerini sınırlı sayıda üreterek Modern Sanata özel bir dokunuşla imza atıyor. Çağdaş Türk sanatının önemli eserlerini tek duvardan daha fazla duvara taşıma amacıyla oluşturulmuş bir platform olan Limart, sanatı geniş kitlelerle orijinaline yakın kalitede buluştururken, sanatçıların telif ve eser haklarını da koruyor.

Bir sanat eserine ulaşmanın iki büyük zorluğu olan eserin bulunması ve yüksek fiyatlar, Limart'ın çağdaş sanat eserlerini özel baskı ile sınırlı sayıda üretmesiyle sanatın yaygınlaşmasına dönüşüyor. Orijinal sanat eserlerinin özel üretimleri uygun fiyatlarla daha fazla yaşam alanında duvardaki yerini alıyor.

Her bir esere orijinal ıslak imza ve hologram…

Limart ile hayat bulan eserlerin en büyük özelliği ise baskının orijinal eserle birebir aynı renklere sahip olması için sanatçılarla birlikte çalışılması. Sanatçılarla birlikte görseller ve prova baskılar kontrol ediliyor ve eserler Hahnemuhle kağıtlara basılıyor. Taşıdıkları özel seri numaralı hologramlar posterlerin orijinalliğinin ve sanatçıların telif haklarının korunduğunun da garantisi. Her bir baskı sanatçısı tarafından orijinal imzalanıyor ve özel sertifika ile beraber satılıyor.Limart'ın anlaşmalı olduğu Mustafa Ata, Bedri Baykam, Selma Gürbüz, Mustafa Horasan, Bahar Oganer, Ali, İbrahim Öcal, Burcu Perçin Ebru Uygun gibi Çağdaş Türk sanatının önemli temsilcilerinin, bir daha üretilmeyecek sınırlı baskılara www.limartonline.com 'dan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çağdaş Türk Sanatı, Limart İle Daha Fazla Sanatseverle Buluşuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement