Chris Paul: Austin Rivers İnanılmazdı - Son Dakika
Spor

Chris Paul: Austin Rivers İnanılmazdı

Los Angeles Clippers’ı play-off yarı final serisinin üçüncü maçında Houston Rockets karşısında galibiyete taşıyan isimlerin başında Austin Rivers geliyordu.

10.05.2015 09:23

Clippers’ın yıldızı Chris Paul koç Doc Rivers’ın oğlu olan Austin Rivers hakkında açıklamalarda bulundu. Maç içerisinde Doc Rivers’a “Bu koç değil de baba gibi davranabileceğin zamanlardan biri” diyen Paul, Austin Rivers hakkında ise “Austin gerçekten inanılmazdı. Onun sahadaki en büyük taraftarı ben oldum diyebilirim. Sadece ‘Zorunda değilsem daha fazla oynamak istemiyorum’ diyordum.” ifadelerini kullandı.

Rockets’ın yıldızlarından Dwight Howard “Austin gibi oyunculara 25 sayı şansı vermemeliyiz. Bu onun için çok fazla” derken, Harden ise “Onun bize problem yarattığını düşünmüyorum. Maçın başında kolay sayılar buldular ve bu da onlara güven verdi” diye konuştu.

Houston Rockets karşısında üçüncü çeyrekte 15 sayı bulan ve maçı 25 sayı ile tamamlayan Austin Rivers takımının galibiyetinde önemli rol oynarken aynı zamanda play-off kariyer rekorunu da kırmıştı.

Benzer haberler için Ajans Basketbol

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Chris Paul: Austin Rivers İnanılmazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement