Data Market'in Kurumsal Hizmetleri Neler? - Son Dakika
Ekonomi

Data Market'in Kurumsal Hizmetleri Neler?

Data Market Genel Müdür Yardımcısı Fatih Cem Atalı Data Market kurumsal hizmetlerinin neleri kapsadığını Wise TV'ye açıkladı.

20.08.2017 00:33

Data Market Genel Müdür Yardımcısı Fatih Cem Atalı Data Market kurumsal hizmetlerinin neleri kapsadığını Wise TV'ye açıkladı.

Data Market 1992 yılında kurulduğunu ve bu yıl 25. hizmet  yıllarını kutladıklarını belirten Atalı Data Marketin  bir sistem entegratörü olduğunu dile getirerek, hizmetlerinin neleri kapsadığını detaylarıyla açıkladı.

Atalı  'Sistem entegratörü olmanın profesyonel hizmetler anlamında çok geniş bir yelpazede hizmetler sunması gibi bir zorunluluğu var dolayısıyla biz müşterilerimizi IT hizmetlerinde uçtan uca profesyonel bir hizmet sunuyoruz. Bu hizmetler data center dizaynından, iklimlendirilme ve klimalandırılmadan başlayıp, yazılım geliştirme noktasına kadar devam ediyor. Tüm bu süreçlerin her noktasında  hizmet veren ekiplerimiz var.  Network ekiplerimiz network cihazlarının uzak noktalardaki kurulumları ve entegrasyonlarını, kablosuz erişim cihazlarının operasyonlarını çözüp yürüten bir hizmet sunuyor. Bunun yanında bir security ekibimiz var ve bu ekip hem istemci hem  sunucu güvenliği hem de network güvenliği sağlıyor. Tüm bunların yanında bir kurumsal alt yapı çözümümüz mevcut, bu kurumsal alt yapı çözümlerimiz Microsoft'un ibizim infrastructure diye tabir ettiğimiz esquel ve exchance sunucular, microsoft active directory,  system center  gibi yönetim hizmetleri ürünlerinin tamamına  alt yapı operasyonlarını a'dan z'ye üst düzey bir danışmanlık hizmeti ile veriyor.  WMware tarafında üst düzey danışmanlıklarımız var hatta Türkiye'de ki sertifikasyon ve projeler açısından baktığımızda WMware tarafında Türkiye'deki en yetkin iş ortağıyız. Tüm bunlar işin alt yapı tarafları ve bir sistem entegratörü için yeterli değil, bir de bizim yazılım tarafımız var. Yazılım tarafımızda hem kendisi sıfırdan uygulama- geliştirme yetkisine sahip ki bu sene ar-ge merkezimizi açtık, kendi yazılımlarımızı hatta kendi cihazlarımızı geliştirip onlarla entegre hem de WMware, microsoft gibi ya da çalıştığımız diğer büyük bander'ların mevcut yazılımları üzerine custimizasyonlar yapıyoruz. Örnek vermek gerekirse Microsoft'un SharePoınt uygulamasının üzerine müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun iş akışları ve özelleştirmeler yapıyoruz. Microsoft CRM üzerinde müşteri ihtiyaçlarına uygun ve iş akışları ve özelleştirmeler yapıyoruz. WMware üzerinde Java ile uygulama geliştirip özelleştirme yaptığımız noktalar var ve bizim kendi distribütörü olduğumuz bir takım ürünlerimiz var. Onbase adını verdiğimiz bir ECM ürünümüz var, bunun a'dan z'ye hem Türkiye'de hem Orta doğu'da hem de Avrupa'ya açılmaya başladık  a'dan z'ye implementationları ve üzerinde yazılım geliştirme operasyonlarımız var. Özetlemek gerekirse Data Market profesyonel hizmetleri network, ağ yönetimi, storagelar, serverlar ve bunlar üzerindeki uygulamalar, Microsoft ve WMware tarafında ileri seviyede uygulama tasarım ve implementationlarve Microsoft yazılım ürünlerini de kullanarak, yazılım geliştirme araçlarının bütününü de kapsayan yazılım geliştirme projelerini içeriyor. Bahsettiğim gibi a'dan z'ye kurumların ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bir profesyonel hizmetler takımımız mevcut.' dedi.

Data Market\'in Kurumsal Hizmetleri Neler?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Data Market'in Kurumsal Hizmetleri Neler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement