Denizde Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Kadıköy Moda sahilinde, denizde erkek cesedi bulundu.

13.08.2012 15:36

Kadıköy Moda sahilinde, denizde erkek cesedi bulundu. Dipten deniz salyangozu çıkaran balıkçılar tarafından bulunan 18-20 yaşlarındaki erkek cesedi, deniz polisi tarafından kıyıya çıkarıldı.

Murat Geçersiz isimli balıkçı, öğle saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte Kadıköy Moda sahilinde dipten deniz salyangozu çıkarmak için dalış yaptı. Bir süre sonra deniz dibinde kayalara sıkışmış bir ceset gören Geçersiz, yüzeye çıkarak sahilde oturan vatandaşlardan polis çağırmasını istedi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ceset yüzeyden görünmediği için olay yerine deniz polisi çağırdı. Murat Geçersiz ve arkadaşları olay yerine gelen deniz polisine cesedin yerini gösterdi. Dipte bulunan cesedin çıkarılması için gelen dalgıç ekipler, yaklaşık 5 dakikalık aramanın ardından kayalara sıkışan cesedi polis teknesine çıkardı. Üzerinde elbiseleri olduğu görülen ve en fazla birkaç günlük olduğu düşünülen cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. 18-20 yaşlarında olduğu tahmin edilen erkek cesedi, gerekli incelemenin yapılabilmesi için Kıyı Emniyetine bağlı Fahrettin Aksu Kılavuzluk İstasyonu iskelesine çıkarıldı.

Öte yandan cesedi deniz dibinde gördüğünü belirten Murat Geçersiz "Deniz salyangozu çıkarmak için dibe dalmıştım. Bir süre sonra 18-20 yaşlarında bir erkek cesedi gördüm. Kıyıdaki vatandaşlardan polisi aramasını istedim. Cesedin üzerinde herhangi bir yara izi görmedim" şeklinde konuştu.

Polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizde Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement