Develi Takımlarından Büyük Başarı - Son Dakika
Güncel

Develi Takımlarından Büyük Başarı

Futbolda Birinci Amatör Küme A Grubunda bitime 1 hafta kala ilk şampiyon Develispor olarak Süper Amatör Lige çımaya hak kazandı.

15.01.2018 10:35

Sezon başında büyük bir mücadele örneği ortaya koyan Develispor rakipleri Özvatan Gençlikspor ve Akkışla Gençlikspor'un önünde A Grubunu lider olarak tamamlayacak. Ligin 17.haftasında deplasmanda Tomarza Belediyespor'u 3-0'lık sonuçla mağlup eden Develispor, rakibi Özvatan Gençlikspor'un Barogücü ile 2-2 berabere kalmasıyla 36 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Voleybolda da 2. Ligde mücadele eden Develi Belediye Spor ise Mersin Silifke Sporu 3-0 yenerek birinci lige yükselmede önemli bir engeli daha başarıyla aştı. Her iki takımı da tebrik eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar "Develimiz spordaki başarı çıtasını her geçen gün daha da yükseltmektedir. Buna vesile olan futbol ve voleybol takımlarımızı ve teknik heyetlerini can ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Hiçbir zaman desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza da bu başarıları armağan ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Develi Takımlarından Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement