Devlet Bakanı Mehmet Şimşek Gaziantep'te - Son Dakika
Güncel

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek Gaziantep'te

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Kuyumcular Odası ve Start Fuarcılık Tarafından Organize Edilen 4. Altın ve Mücevherat Fuarı'nı Gezdi.

04.05.2008 15:45

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Kuyumcular Odası ve Start Fuarcılık tarafından organize edilen 4. Altın ve Mücevherat Fuarı'nı gezdi.

Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) gerçekleştirilen 4. Altın ve Mücevherat Fuarı'nı ziyaret eden Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ve beraberindeki heyet, vitrinlerde bulunan altın ve mücevherleri yakından inceledi. Gaziantep Kuyumcular Odası Sedat Özdinç Bakan Şimşek'e detaylı bilgi vererek fuar alanını gezdirdi.

Bakan Şimşek burada yaptığı sohbet sırasında bir basın mensubunun, "Eşinize hediye alacakmısınız?" sorusu üzerine, "Eşim burada mı ki? Haberim yok. Zaten kendisi altınlarla yakından ilgilenemiyor. Almak isterse kredi kartımla alışveriş yapabiliriz" diye konuştu.

Öte yandan Bakan Mehmet Şimşek'in eşi Annalise Şimşek, danışmanlarıyla birlikte alışveriş yapmak için fuar alanındaki vitrinleri gezdi. Üzerine laleler ve Osmanlı figürleri işlenmiş bir kolye beğenen Annalise Şimşek, esnaftan takı hakkında detaylı bilgi aldı. Annalise Şimşek, bin 500 YTL değerindeki kolyeyi Ankara'daki bayilerinden alacağını söyleyerek fuar alanından eşi Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ile birlikte ayrıldı.

(HD-GS-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Devlet Bakanı Mehmet Şimşek Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement