Diablo 3'ü Ps4'e Bekleyenlere Üzücü Haber - Son Dakika
Teknoloji

Diablo 3'ü Ps4'e Bekleyenlere Üzücü Haber

Diablo 3\'ü Ps4\'e Bekleyenlere Üzücü Haber

Playstation 4'te zindanlarda gezinmek için biraz daha beklememiz lazım.

16.07.2013 16:30

Mahmut Saral - - Blizzard'ın önemli aksiyon RPG oyunu Diablo 3, PC ve Mac'in ardından yakın zamanda konsollar için de satışa sunulacak. Firmadan gelen bilgi, oyunun PS3 ve X360 platformları için 3 Eylül 2013 tarihinde satışa sunulacağı yönünde. Peki, şu aralar gündemde olan Playstation 4 ve Xbox One için çalışmalar var mı?

Fanların meraklı sorularını yanıtlayan Blizzard yetkilileri, Diablo 3'ün Playstation 4'ün çıkış oyunlarından biri olmayacağını belirterek, oyunun 2014'te bu platforma gelebileceğini söyledi. Cevapta Microsoft'un sıradaki konsolu Xbox One'dan bahsedilmedi, ancak bu 2014 kararı, Microsoft'un yeni konsolunu da kapsıyor olabilir.

Tabii ki bu gecikmelerin birçok sebebi olabilir. Playstation 4'ün yanında gelen Dualshock 4 kontrolörünün başlı başına yeni bir alışkanlık olması ve paylaşım düğmesi, oyunların ona göre yeniden optimize edilmesini gerektiriyor olabilir. Öte yandan Xbox One ve geliştirilmiş Kinect teknolojisini de unutmamak gerekir. PS3 ve X360 versiyonları için çalışılırken, yeni konsollar için henüz zaman bulunamaması da gerekçe olarak gösterilebilir. Beklemedeyiz.

Diablo 3'ün PS3 videosuna göz atmak isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Diablo 3'ü Ps4'e Bekleyenlere Üzücü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement