Digiturk, MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni'ne götürüyor! - Son Dakika
Güncel

Digiturk, MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni'ne götürüyor!

Digiturk, MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni\'ne götürüyor!

Digiturk, Frankfurt'ta düzenlenecek MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni'nin muhteşem atmosferine katılma fırsatı sunuyor.

19.10.2012 15:25

Türkiye'nin lider platformu Digiturk, Facebook sayfası üzerinden başlattığı yarışma ile 11 Kasım'da Frankfurt'ta düzenlenecek MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni'nin muhteşem atmosferine katılma fırsatı sunuyor.

1994'den bu yana, Avrupa'nın en popüler müzik videolarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri, 11 Kasım Pazar günü Frankfurt'ta sahiplerini buluyor. Digiturk'ün Facebook sayfası üzerinden başlattığı yarışmanın kazananları, dünya yıldızlarının katılımı ile düzenlenecek bu muhteşem organizasyonu yerinde izleme fırsatını yakalıyor.

www.facebook.com/Digiturk adresinde, 22 Ekim, Pazartesi gününe kadar devam edecek yarışmada, bu yılın "en iyi şarkı" kategorisinde ödül sahibi olmasını istediği adayı en iyi gerekçe ile belirtenler arasından belirlenecek 2 kişi, Frankfurt'un tarihi Festhalle Salonu'nda gerçekleşecek görkemli ödül törenini izlemek üzere çift kişilik davetiye kazanacak.

Alman süper model Heidi Klum'un sunumu ile renk katacağı, dünyanın en sansasyonel etkinliklerinden MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nin bu yılki sürprizlerle dolu gecesinde, Taylor Swift, Muse, No Doubt, Carly Rae Jepsen ve Rita Ora ise performansları ile göz dolduracak.

Bu yıl Taylor Swift, Justin Bieber ve Katy Perry gibi isimlerin üst sıralara göz kırptığı organizasyonda "En İyi Şarkı" kategorisinin adayları, "Call Me Baby" ile Carly Rae Jepsen, "We Are Young" ile Fun, "International" ile Pitbull, "Somebody That I Used to Know" ile Gotye ve "We Found Love" ile Rihanna.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Digiturk, MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni'ne götürüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement