Dracula, Frankenstein ve Mummy Geri Dönüyor! - Son Dakika
Teknoloji

Dracula, Frankenstein ve Mummy Geri Dönüyor!

Dracula, Frankenstein ve Mummy Geri Dönüyor!

Universal Studios'un Dracula, Frankenstein, Mummy gibi efsane canavarları bir arada geri dönüyor.

18.07.2014 21:00

Universal Studios'un Dracula, Frankenstein, Mummy gibi efsane canavarları bir arada geri dönüyor.

Universal Studios dünyanın en meşhur filmlerine imza atan yapımcılardan biri olarak dikkat çekiyor. Son zamanlarda Bourne serisi, Fast and the Furious gibi aksiyon dolu isimler akıllarda taze olsa da, stüdyonun esas ününü sağlayan filmler korku klasikleri. Korku sineması denince akla gelen klasikler arasında Dracula ve Frankenstein yer alıyor ki bunlar 1930'larda çekilmiş klasikler.

Bela Lugosi'nin oynadığı Dracula, Wolfman rolünde Lon Chaney, Frankenstein rolünde Boris Karloff ve daha nicesi 1930'lardan 1940'lara kadar yayınlandığı dönemin de ötesinde, günümüzde hala sık sık anılan isimler. İşte bu altın çağın büyüsünü tekrar yaşatmak isteyen yapımcılar şimdi yepyeni seriler ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Üstelik bütün karakterleri ve hikayeleri bir araya getiren tek bir evrende, birbiri ardına yepyeni filmlerle karşımıza çıkacak.

Star Trek: Into Darkness, Ender's Game, The Amazing Spider-Man 2 gibi filmlerin yazarı Alex Kurtzman ve Chris Morgan bu projenin başında yer alıyor. 2016 Yılında The Mummy'nin yeniden ortaya çıkmasının ardından, az önce saydığımız bütün bu karakterlerin tekrar beyaz perdeye döndüğünü göreceğiz.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Dracula, Frankenstein ve Mummy Geri Dönüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement