Düzce Süslü Kadınlar Pedala Bastı - Son Dakika
Güncel

Düzce Süslü Kadınlar Pedala Bastı

Düzce'de, kadınlar 'Süslü Kadınlar Bisiklet' turu kapsamında en güzel kıyafetlerini giyip, süsledikleri bisikletleri ile tur attı.

23.09.2018 19:19

Düzce'de, kadınlar 'Süslü Kadınlar Bisiklet' turu kapsamında en güzel kıyafetlerini giyip, süsledikleri bisikletleri ile tur attı. Kadınlar hem egzoz kokusundan uzak bir şehir, hem de trafikte gönül rahatlığı ile gezmek istediklerini söyledi.

Düzceli yaklaşık 60 kadın 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu' kapsamında bir araya geldi. Anıtpark'ta toplanan kadınlar en güzel kıyafetlerini giyerek, parfümlerini sıktı ve makyajlarını yaparak yine süsledikleri bisikletleri ile şehir merkezinde tur attı. Bazı kadınlar ise çocukları ile gelerek etkinliğe ayrı bir renk kattı. Bisiklete binen kadınlar, amaçlarının egzoz kokusundan ve tacizden uzak bir şehirde yaşamak olduğunu anlatarak "Bizler çocuklarımızla egzoz kokusundan, motor sesinden uzak bir şehirde yaşamak istiyoruz. Bisiklet özellikle Düzce'de önemli bir ulaşım kaynağı. Ancak otomobil sayısı daha çok. Ayrıca gönül rahatlığı ile bisiklete binmek istiyoruz. Kadın olunca biraz daha zor oluyor. Özellikle ışıklarda, yaya geçitlerinde durunca sözlü tacizler ardı ardına geliyor. Bunlara da dikkat çekmek için bu tura katıldık." dedi.

Düzce Süslü Kadınlar Pedala Bastı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce Süslü Kadınlar Pedala Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement