Ertuğrul: Seçmen Listeleri Partimizin İnternet Sitesinde - Son Dakika
Yerel

Ertuğrul: Seçmen Listeleri Partimizin İnternet Sitesinde

CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, Seçmen Listelerinin Partinin İnternet Sitesinde Yayınlandığını, Seçmenlerin Bilgilerini Buradan Kolayca Kontrol Edebileceklerini Bildirdi.

28.03.2011 12:19

CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, seçmen listelerinin partinin internet sitesinde yayınlandığını, seçmenlerin bilgilerini buradan kolayca kontrol edebileceklerini bildirdi. Ertuğrul, yaptığı yazılı açıklamada, seçim sürecinde üzerinde durulması gereken konular hakkında bilgiler verdi. Seçim süreçlerine ve sonuçlarına güven duyulması ve olası hataların önlenebilmesi için seçim günü işlemleri kadar seçim öncesindeki askı işlemlerinin de hayati öneme sahip olduğunu ifade eden Ertuğrul, şunları kaydetti:

"Daha önceki seçimlerde vatandaşlarımızın şikayetlerine konu olan yanlışlıklar, eksiklikler ve fazlalıklar, muhtarlıklara asılan muhtarlık bölgesi askı listelerinden takip edilmekteydi. Bu da hiç de kolay değildi. Bu nedenle CHP olarak tüm vatandaşlarımızın askı listelerini kolayca kontrol edebilecekleri bir uygulamayı başlatmış bulunuyoruz. Vatandaşlarımız 'www.chpkaraman.org' adresindeki seçmen sorgu linkine veya 'www.chp.org.tr/HaneSorgula.aspx' adresine girerek nerede oy kullanacaklarını, kayıtlı bulundukları hanede oy kullanacak diğer seçmen bilgilerini ve kayıtlı bulundukları adreste oy kullanacak diğer seçmenlerin ad-soyad bilgilerini görebileceklerdir. Hatalı olan bilgilere dönük itirazlar 31 Mart 2011 tarihine kadar ilçe seçim kurullarına yapılması gerekmektedir."

- KARAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ertuğrul: Seçmen Listeleri Partimizin İnternet Sitesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement