Erzurum Etli Pilav Kuyruğu - Son Dakika
Güncel

Erzurum Etli Pilav Kuyruğu

Erzurum Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 43'üncü Turizm Haftası etkinliklerinde halka etli pilav, ayran ve tulumba tatlısı dağıtıldı.

16.04.2019 13:19

Erzurum Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 43'üncü Turizm Haftası etkinliklerinde halka etli pilav, ayran ve tulumba tatlısı dağıtıldı. Palandöken Kayak Merkezi'ndeki otellerin mutfağında hazırlanan yemeklerin dağıtıldığı çadır önünde uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar, yiyecekleri kısa sürede tüketti.

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan turizm haftası etkinleri, Havuzbaşında Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Halk oyunları ve mehter takımının gösterisi ardından öğlen vakti halka Havuzbaşı Kent Meydanında etli pirinç pilavı, ayran ve tulumba tatlısı dağıtıldı. Yemek çadırının önünde tek sıra halinde uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar, plastik tabaklar içinde aldıkları yiyecekleri büyük bir iştahla yedi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, Cumartesi günü aynı yerde Erzurum'un meşhur cağ kebabı ikram edeceklerini ifade ederek, Turizm haftasını doya doya yaşayacağız. Her gün bir kaç etkinlik düzenleyeceğiz. Bugün de Palandöken Kayak Merkezi'ndeki 5 yıldızlı otellerin mutfağında hazırlanan yemekleri dağıttık. Bu etkinliklerimize halkımızın ilgi göstermesi bizleri sevindiriyor diye konuştu

Erzurum Etli Pilav Kuyruğu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Etli Pilav Kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement