İngiliz Adam, Karısıyla Yaşadığı Eve Sevgilisini Getirdi, Talihsiz Eşin Hayatı Zindana Döndü - Son Dakika
Dünya

İngiliz Adam, Karısıyla Yaşadığı Eve Sevgilisini Getirdi, Talihsiz Eşin Hayatı Zindana Döndü

İngiltere'de eşi tarafından aldatılan kadın, maddi imkansızlıklar yüzünden evi terk edemeyince uzunca bir süre üçlü, aynı evde beraber yaşamak zorunda kaldı.

16.07.2018 16:10  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere, Worcester'da yaşayan Andrew Arthur ve eşi Tracey Arthur 15 yıl boyunca birlikteydi. Mutlu bir şekilde başlayan evlilikleri, çiftin birbirinden gitgide kopması üzerine bir çıkmaza girdi.

BOYNUNDAKİ MORLUKTAN ŞÜPHELENDİ

İngiltere'de yaşayan 54 yaşındaki Tracey, kocasının onu aldattığından şüphelenmeye başladı. Ocak'ta Andrew boynunda morlukla eve geldi. Tracey, bunun bir aldatma işareti olduğunu düşünüp kocasıyla yüzleştiğinde, Andrew arkadaşlarıyla kavga ettiğini iddia etti.

Tracey, daha bir hafta geçmeden kocasının iPad'in de mesajlar buldu. Andrew, Tracey'i aldatıyordu.

İngiliz Adam, Karısıyla Yaşadığı Eve Sevgilisini Getirdi, Talihsiz Eşin Hayatı Zindana Döndü

EVLERİNE BAŞKA BİR KADIN TAŞINDI

Tracey kocasıyla arasının gerçekten neden soğuk olduğunu öğrendiğinde, aylarca bu durumla yaşamak zorunda kaldı. Zira Andrew bir başka kadınla birlikteydi. Hatta zaman içinde kadın çiftin evine taşınarak burada yaşamaya başlamıştı. Andrew ise bu konuda, "Yüzde 90'ı bile doğru değil. 5 yıl önce onun da ilişkisi vardı, ben öğrenince bitirdiğini iddia etti. O sadece paragöz bir insan. Evet, sevgilim eve taşındı ama biz artık Tracey ile karı-koca gibi değildik." dedi.

"BANA CEHENNEMİ YAŞATTI"

Tracey ise, "Hala bunu yaptığına inanamıyorum, ben öğrenene kadar aynı yastığa başımızı koyduk. Bana cehennemi yaşattı. Kim hala karısı evdeyken, ailesinin evine sevgilisini getirir ki?" dedi.

Tracey bu konuda eşi ile yüzleşti. Andrew, "Asıl senin bir gizli ilişkin var. Beni suçlamaya kalkıştığına inanamıyorum. Evimi terk et!" dedi. Beraber yaşadıkları ev, Andrew'ün ailesine aitti; adam bunu kullanarak eşinin evden gitmesini istedi. Tracey gitmeyi reddetti.

Birkaç hafta sonra, Andrew'ün sevgilisi eve taşındı. Tracey, yan odaya taşınmak zorunda kaldı. Evden çıkabilmek için adliyede işe girdi.

İngiliz Adam, Karısıyla Yaşadığı Eve Sevgilisini Getirdi, Talihsiz Eşin Hayatı Zindana Döndü

ÜÇLÜ AYNI EVDE YAŞADILAR

Aylarca süren üçlünün birlikte yaşama durumu, Tracey için korkunç bir deneyimdi.

Odasından sadece işe gitmek için çıkan Tracey, çift ile yüzleşmek istemiyordu. Dışarıdan yemek alıp odasından yiyen Tracey, aylarca mutfağa giremedi.

Kendi evinin önüne bile park etmesine izin vermiyorlardı; "Ne zaman işten gelsem, park alanı onların araçları ile doluydu. Komşumun evinin önüne park etmek için izin istedim. Bu çok utanç vericiydi."

SESLERİNİ DUYMAMAK İÇİN SON SES MÜZİK DİNLEDİ

En kötüsü ise, kocası ve sevgilisinin yan odada, onların evlilik yatağında, beraber olmalarıydı. Tracey, "Seslerini duymamak için Ed Sheeren'ı son ses dinliyordum. Sürekli depresyondaydım. Bana tek iyi gelen müzik oydu." dedi.

Aylar süren bu durumdan sonra, Tracey Arthur Nisan'da yeni bir eve taşındı ve boşanma davası açtı.

Şimdi Tracey'nin tek istediği, depresyonundan kurtulmak ve onu aldatan kocası Andrew Arthur'dan ayrılmak

İngiliz Adam, Karısıyla Yaşadığı Eve Sevgilisini Getirdi, Talihsiz Eşin Hayatı Zindana Döndü

Son Dakika Dünya İngiliz Adam, Karısıyla Yaşadığı Eve Sevgilisini Getirdi, Talihsiz Eşin Hayatı Zindana Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • ahmedi: En iyisini yapmış kadınlara mübah 3 24 Yanıtla
  • Kücükenişte: ALLAH ADAMA NE SABIR VERMİŞ DÜŞMAN BASINA TİPE BAK MUŞAMBA KAPIYA KÖPEK YAPILMAZ 3 21 Yanıtla
  • CAHİL CÜHELA: Sanki bizdeki KUMA olayı farklı... 20 0 Yanıtla
  • diyarbakirli: bizene 14 2 Yanıtla
  • CERRAH PENÇE: İNGİLTERE DEMOKRASİNİN BEŞİĞİ ...DÜNYAYA DEMOKRASİ DERSİ VEREN ASİL İNGİLİZLER....DÜNYAYI SÖMÜREN YANILMIYORSAM HALEN SUVEYŞ KANALININ GELİRLERİNDEN % 80 PAY ALAN HARAMZADELER......HER TAŞIN ALTINDAN ÇIKAN BU ASİL MİLLETİ VE DEVLETİ İYİ TANIYIN......SAMAN ALTINDAN GEMİ YÜRÜTEN DEVLET..... 12 2 Yanıtla
  • BANA SOR..: Bİ KADIN İÇİN NE KADAR ZOR Bİ DURUM BU ADAM 3 GÜN SONRA KÖPEK OLUP KARISINA YALVARIR DÖNMEK İÇİN..ASLA AF ETME 9 3 Yanıtla
  • As: Memlekettekiler bitti de ingilizi Fransız ı kaldı 6 3 Yanıtla
  • Büşra: Hacı babam bana araba alcak! 5 4 Yanıtla
  • 1907: İnsanları dış görünüşleriyle yargılamayı ne çok seviyorsunuz Kadın mağdur olmuş bazı kişiler tipiyle yargılıyor herşey Allah yaratmış unutmayın ne haddimize dış görünüşleriyle yargılamak iyi aksamlar 7 1 Yanıtla
  • Realist: Tamam etmicem tşkler :( 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi
    07:37 Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi

    Bitlis'te iki gündür süren yoğun yağışlar, Bitlis-Baykan kara yolunda heyelanın yaşanmasına sebep oldu. Heyelan esnasında yoldan geçen bir otomobil, toprak ve kaya parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Karayolları ekipleri ve AFAD, temizlik çalışmalarına başladı.

  • ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Hamas'ın üç numaralı ismi öldürüldü
    07:22 ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Hamas'ın üç numaralı ismi öldürüldü

    ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Hamas'ın askeri kanadının üç numaralı ismi Marwan Issa'nın İsrail saldırısında öldürüldüğünü açıkladı. Issa, İsrail'in öldürdüğü en üst düzey Hamas yetkilisi olarak biliniyordu. Hamas ise ölüm haberine yönelik bir açıklama yapmadı. ABD, Hamas'ın diğer liderlerinin Gazze'deki tünellerde saklandığını tahmin ediyor. İsrail basınına göre Issa, Gazze'nin Nuseyrat mülteci kampının altındaki tünelleri hedef alan hava saldırısında öldürüldü. Avrupa Birliği de Issa'yı terör listesine eklemişti. ABD Başkanı Joe Biden ise İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'ya Refah'a saldırmanın bir hata olacağını söyledi.

  • Gazze'de Ramazan Ayında Açlık Krizi: İsrail'in Bombardımanı Sonucu Gıda Yardımları Ulaştırılamıyor
    05:37 Gazze'de Ramazan Ayında Açlık Krizi: İsrail'in Bombardımanı Sonucu Gıda Yardımları Ulaştırılamıyor

    Gazze bu yıl Ramazan ayını İsrail saldırılarının neden olduğu açlık içinde karşıladı.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.


Advertisement